8 Haziran 2014 Pazar

The Ritz-Carlton Hotel Company, hızla ilerlemeye devam ediyor


The Ritz-Carlton bayrağı, Tenerife'de, ada tesisinin yeni adını müjdelemek üzere resmen göndere çekildi.2007 yılından bu yana The Ritz-Carlton Hotel Company tarafından yönetilen Abama Golf & Spa Resort'un yeni adı artık resmen The Ritz-Carlton, Abama oldu. The Ritz-Carlton Hotel Company, simge haline gelmiş lüks markanın artan farkındalığı ve kaydettiği muazzam küresel büyüme ile hızla ilerlemeye devam ederken, otelin adını da değiştirme zamanı gelmişti.


The Ritz-Carlton Küresel Operasyonlar Sorumlusu, Bob Kharazmi konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle diyor: "Bu tesis, şirket kültürümüzü, müşterilere bağlılığımızı ve üstün hizmet kültürüne verdiğimiz önemi bünyesinde toplamıştır. Tesisimizdeki çalışanlar, konuklarımıza The Ritz-Carlton'ın herkesçe bilinen beklentileri karşılayan özel hizmetini sunmaya devam edecektir. Bu güzel tesisin, artık açıkça büyük bir marka haline gelmiş portföyümüzün bir parçası olarak anılacağını ve çok yakında konuklarımızın bu tesiste, The Ritz-Carlton'ın imzası haline gelmiş mükemmel hizmetlerinden faydalanabileceğini bilmekten gurur duyuyoruz."

Tesis bu yıl içerisinde, misafir odalarını yenileyecek ve Ritz-Carlton Club'ın imza niteliğindeki hizmetlerini geliştirecektir. The Ritz-Carlton Club, 10. katta yer alarak misafirlerine tesis içerisinde gözlerden uzak bir liman olma özelliği sunacaktır. Club'ın Konsiyerj ekibi tarafından sunulan kişiye yönelik hizmetler, unutulmaz anlar geçirmenizi sağlamak adına özel olarak tasarlanmış bir misafir deneyimi sağlamaktadır. Ferah ve geniş ortamıyla Club Lounge ziyaretçilerine, golf sahasının üzerinden panoramik ve simge haline gelmiş Teide Dağı'nı da içeren bir sıradağlar manzarası ve adada yıl boyunca hüküm süren ılıman iklimin tadını çıkarmaları için açık bir teras sunacaktır.

Tüm bunlara ek olarak, markanın eşsiz, eğlenceli ve deneyime dayalı çocuk programı "Ritz Kids" de, bu tesisin sunacağı hizmetler arasında yer alacaktır. Markaya özgü Ritz Kids programı, bu yaz The Ritz-Carlton, Abama'da hizmete girecektir. Toprak, Su, Kültür ve Çevreden oluşan dört şartı temel alan interaktif öğrenme deneyimleri sağlama amacı taşıyan aktivite programı, Jean-Michel Cousteau Ocean Futures Society ile birlikte geliştirilmiştir. Aktiviteler, her gün 4 - 12 yaş arasındaki çocuklar için şu anda tesiste hizmete hazır bulunmaktadır.

The Ritz-Carlton, Abama ekibi, The Ritz-Carlton sosyal ve çevresel sorumluluk programı Community Footprints'in bir parçası olarak, "Succeed Through Service" (Hizmetle Gelen Başarı) girişimi ile yerel halka destek vermeye devam edecektir. Hanımefendi ve beyefendilerden oluşan otel ekibimiz, yerel bir okul ile gerçekleştirilen ortaklıkta, genç öğrencilerle ilgilenmek ve onlara esin kaynağı olmak adına bu beceriye dayalı danışmanlık programına katılmaktadır.

Tatil yeri, Atlantik Okyanusu üzerinden muhteşem bir manzaraya sahip bereketli ve doğal bir çevrede bulunan "Sonsuz İlkbahar"ın adası Tenerife'nin Guia de Isora kıyısında yer almaktadır. The Ritz-Carlton, Abama, sunduğu Michelin yıldızlı akşam yemeği deneyimleri, tesis içinde bulunan golf ve tenis sahaları ve tesisin hemen yanında bulunan Atlantik'te balinaları izleme ve Teide Ulusal Parkı'nda yıldız gözleme aktiviteleri ile çiftler ve aileler için rüya gibi bir tatil köyüdür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder