1 Haziran 2014 Pazar

Coral Travel &ODEON Tours’tan Kıbrıs’a direk uçuşlarda yeni hatlar


Coral Travel & ODEON Tours,  Kıbrıs’a düzenlediği paketli turlarda Türkiye’den direk uçuş noktalarına yenilerini ekledi.Coral Travel &ODEON Tours’un misafirleri artık Bursa, Kayseri ve Trabzon havalimanlarından da Kıbrıs’a direk uçuşlar gerçekleştirebilecek. Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Bugüne kadar İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Adana, Antalya ve Hatay’dan Kıbrıs’a direk uçuşlar gerçekleştiren Coral Travel & ODEON Tours, artık Bursa, Kayseri ve Trabzon’dan da Kıbrıs misafirlerine direk tarifeli uçuş imkanı sunmaya başladı. Bora Jet ile gerçekleştirilecek Bursa, Kayseri ve Trabzon direk uçuşlarına çok yakında Antalya ve Adana da eklenecek. Bora Jet direk seferleri 23 Haziran’dan 31 Ekim’e kadar devam edecek.



Coral Travel & ODEON Tours 2,3,4 veya 5 gece konaklamalı, transferler dahil biletli Kıbrıs paketlerini misafirlerine çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı: ‘‘Coral Travel & ODEON Tours kalite ve güvencesiyle misafirlerimizi yepyeni hatlardan Kıbrıs’a uçuruyoruz. Kıbrıs’a direk uçuş noktalarımıza Bursa, Kayseri ve Trabzon  da eklendi. Yaz aylarında en çok tercih edilen tatil noktalarından olan Kıbrıs paketlerimiz kapsamında daha fazla noktadan direk uçuş sunmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel&ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder