1 Haziran 2014 Pazar

GOLDEN KEY HİSARÖNÜ SEZONA MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI İLE MERHABA DİYOR



Golden Key Hisarönü doğa ve butik otelcilikte ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile
dünyanın en büyük seyahat sitesinden biri olan TripAdvisor tarafından verilen “2014 Yılı Mükemmellik Sertifikası”na layık görüldü.


Dünya standartlarına uygun kalitesiyle misafirlerine kusursuz hizmet veren  Golden Key Hisarönü; 60 milyonu aşan ziyaretçisi bulunan dünya çapındaki seyahat sitesi TripAdvisor gezginlerinin vermiş oldukları yüksek puanlar ile “2014 Yılı Mükemmellik Sertifikası”na layık görüldü. Golden Key Hisarönü, seyahat eden gerçek kişilerden alınan 150 milyonu aşan güvenilir tavsiye ve yorum ile belirlenen "2014 yılı Mükemmellik Sertifikası" ile kaliteli hizmetini bir kez daha tescilledi.


TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası’nı bu yıl da almaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Golden Key Otelleri Sahibi Şebnem UYAR “Misafirlerimize her zaman en iyiyi sunabilmek ve kendilerini ev sıcaklığını hissettirmek için çalışıyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizim için çok değerli... TripAdvisor gezginlerine bize bu ödülü layık gördükleri için teşekkür ediyoruz.” dedi

Türkiye’nin en iyi 10 plajından biri...
Marmaris’in yanı başında, yeşil ve mavinin muhteşem uyumunu konuklarına sunan  Golden Key Hisarönü, dünyanın sayılı kumsalları arasında gösterilen plajı ve standartların üzerinde butik otel konsepti ile misafirlerine ev rahatlığında bir tatil fırsatı sunuyor. Her yaşa hitap eden aktivitelerin yanı sıra küçük misafirleri de eğlenceli bir tatil bekliyor. The Guardian Gazetesi’nin “Türkiye’nin en iyi 10 plajından biri” ünvanına layık görülen Golden Key Hisarönü, misafirlerinin maksimum konforu ve huzuru için kusursuz bir hizmet sunuyor.

Golden Key’de Yelken Keyfi Başlıyor
Golden Key Hisarönü, tatilinizi alternatif bir programla değerlendirme fırsatı sunuyor. Deneyimli denizci Mustafa Yurtbulmuş ile hem yelkenli bir teknenin nasıl kullanılacağını bir eğitmen eşliğinde bizzat kendiniz kullanarak öğrenecek, hem de muhteşem koylarda bu mükemmel deneyim hayatınız boyunca unutulmaz bir anıya dönüşecek.

Doğayla iç içe huzurlu ve konforlu bir tatil...
Yeşilin ve mavinin tüm tonlarına açılan geniş balkonları ve 10 dönümlük alan üzerinde kurulu Golden Key Hisarönü, 12 junior suit, 10 family room, 4 deniz manzaralı delux suit, 5 deniz manzaralı kingsuit ve bir de presidential suit olmak üzere toplamda 32 özel odası ile konuklarını ağırlıyor.  Türk ve Dünya mutfağına ait en leziz seçenekleri bulabileceğiniz A la Carte Restaurant, Pool Bar ve Snack Bar’da ise günün her saatinde damak tadınıza uygun, eşsiz lezzetler sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder