3 Haziran 2014 Salı

Rixos ile Atasay‘dan Evlenecek Çİftlere Balayı

TURİZMİN SESİ
Evlenecek çiftlerin Atasay mağazalarından yapılan alışverişlerde Rixos Hotels’in yurtiçi ve yurtdışı anlaşmalı otellerinde 3 gece 4 gün balayı kazanıyor


1 Haziran 1 Ekim tarihleri arasında evlenecek çiftler, 1 Eylül 2014 tarihine kadar düğün alışverişlerini Atasay mağazalarından yaptıkları taktirde, Rixos Hotels’in yurtiçi ve yurtdışı anlaşmalı otellerinde 3 gece 4 gün balayı kazanıyor.



Atasay Mücevharat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Tamer ve Rixos Hotels Grubu Yönetim Kurulu başkanı Fettah Tamince, İstanbul Kuruçeşme The Market Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi


Atasay CEO’su Cihan Kamer, İstanbul The Market’te yaptığı konuşmada sektörün en büyük kampanyalarından birini başlattıklarını bildirdi. Kamer, konuşmasında şunları söyledi;


“Rixos ile elele vererek geliştirdiğimiz balayı kampanyamız çok özel. Gençlerimizin en fazla harcama yaptıkları bir dönemde bizler onlara nasıl bir destekte bulunabiliriz diye düşündük ve bu kampanyı başlattık. Çiftlerin evlilik öncesinde yapacakları 3 bin 500 TL alışveriş karşılığında Rixos otellerinde 3 gece 4 gün balayı tatili kazanacaklar. Bu kampanyadan bin 500 çift faydalanacak. Bu kampanya kapsamında 5 milyon TL’nin üzerinde ciro bekliyoruz.”



Kampanyayla ilgili bilgi veren Fettah Tamince ise toplantıda şu bilgileri verdi; “Atasay Grubu ile güzel bir işbirliği yaptık. Bu iki marka için de çok önemli. Tesislerimizde balayı çiftlerini ağırlamak bizim için büyük mutluluk olacaktır. Yurtdışında dört bine yakın Türk markası var. Bu Türkiye için iyi bir gelişme. Bu nedenle sinerji yapabileceğimiz her türlü kurum ve kuruluşla işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Türkiye’de birçok sektörde büyük gelişmeler yaşandı. Bir noktadan sonra Türkiye’ye sığılmaz noktaya geldik.  Bu nedenle Türkiye’yi üst düzeyde temsil eden markalarla bir arada olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.”


Kampanya kapsamında 1 Haziran 1 Ekim tarihleri arasında evlenecek çiftler, 1 Eylül 2014 tarihine kadar düğün alışverişlerini Atasay mağazalarından yaptıkları taktirde, Rixos Hotels’in yurtiçi ve yurtdışı anlaşmalı otellerinde 3 gece 4 gün balayı hediyesi kazanıyor.Her çift,Evlilik cüzdanı ile  bir balayı hakkına sahip olacak. Çiftler, balayı tatillerini 1 Nisan 2015 yılına kadar kullanabilecek.



Atasay Mücevharat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Tamer ve Rixos Hotels Grubu Yönetim Kurulu başkanı Fettah Tamince,toplantı sonrasında süpriz yaparak toplantımız burada son buldu dediği anda yeni evlenen bir çift  basın mensupları arasından  Atasay Mücevharat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Tamer ve Rixos Hotels Grubu Yönetim Kurulu başkanı Fettah Tamince'nin yanına geldi .



Atasay Mücevharat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Tamer ve Rixos Hotels Grubu Yönetim Kurulu başkanı Fettah Tamince yeni evlene çiftleri kutladı.



Cihan Tamer ve Fettah Tamince  Nikah pastasını  yoğun yağmur altında keserek bereketinle geldi diyerek   toplantıyı sonlandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder