6 Haziran 2014 Cuma

AMPLIO KORUNMA İHTİYACINDAKİ ÇOCUKLARA TAKIM OYUNUNUN TEKNİKLERİNİ ÖĞRETTİ



Amerika dışında dünyanın ilk LEED Gold sertifikalı oteli olma özelliği ile dikkat çeken Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, çevre ve tasarım duyarlılığının yanında geleceğe de yatırım yapıyor. Otel, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı ile gerçekleştirdiği projede, korunma ihtiyacında olan çocukları Brazilian Soccer Schools ile buluşturdu. Çocuklar etkinlikte futbol ve takım oyunu eğitimleri aldı.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı ile ortak bir çalışma gerçekleştiren ve dünyanın en önemli çevreci tasarım ödülüne sahip olan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, korunma ihtiyacında olan çocukları profesyonel futbolla tanıştırdı. Otelin bulunduğu Haliç bölgesinde, dünyanın en önemli futbol okullarından biri olan Brazilian Soccer Schools ile gerçekleştirilen çalışmayla çocukların hem spor aktivitelerine ilgisi çekildi, hem de takım olarak hareket etmenin önemi anlatıldı.

Otelin yatırımcısı olan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, “Çevre ve tasarıma olan duyarlılığımızı otelimizin aldığı LEED Gold, ArkiParc, Expo Real, Çedbik ve SKAL gibi ödüllerle çok kez kanıtladık. Bu duyarlılığın sebebi de geleceğimize, çocuklarımıza temiz bir miras bırakmaktı. Bu nedenle desteğe ihtiyacı olan çocuklarla bir araya gelerek, onların gelişimlerine yardımcı olabilmek, sadece bugünün yatırımcısı olarak değil geleceğin de yatırımcısı olabilmek adına çok önemli.” diyerek bu tür projelerde yer almaya devam edeceklerini belirtti.

Koruncuk Vakfı Başkanı Avukat Figen Özbek ise sporun çocukların ruh ve beden sağlıkları açısından önemini vurgulayarak bu faydalı etkinlik için Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’ye teşekkürlerini sundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder