10 Mart 2015 Salı

Alaçatı Ot Festivali için Geri Sayım Başladı

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, Alaçatı doğasının zenginliğini tanımak, tadılmayan lezzetleri tatmak ve keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen tatilcilere, kapsamlı kampanya paketleriyle baharı Alaçatı’da karşılama fırsatı veriyor.


Farklı kültürleri, farklı insanları tanımak, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve tarihin izlerine şahitlik etmek isteyen seyahat severler için iş başında olan n11.com Tatil & Eğlence kategorisi bu kez tüm doğaseverleri 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında GezginDamaklar’ın düzenlediği Alaçatı Ot Festivali turunda buluşturuyor.


Ot Kokan Sokaklar
Doğal güzelliklerin yanında geleneksel lezzetlerle de adını duyuran Alaçatı Ot Festivali’nin bu yılki teması olan Ebegümeci otuyla pişirilen yemeklerin kokusu, dar Alaçatı sokaklarında damak tadına düşkün seyahat severleri her adımda takip ediyor.


Büyükannelerin tarifleriyle pişirilen otlu börekler, taze yaprak sarmalar, dalından kopartılan limonlarla yapılan buz gibi limonatalar, reçeller... Ebegümeciden nara, karabaş otundan enginara aklınıza gelebilecek bütün ot ve sebzeden reçel kavanozları Alaçatı Ot Festivali’nde tadılmak üzere standların üzerinde doğaseverleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder