11 Mart 2015 Çarşamba

Ramada Adana Hotel’in Genel Müdürü Kaan Bayhan Oldu

Bayhan: ‘’ İlklerin Şehri Adana’ya Biz De Bir İlk Olmak İçin Geldik’’


ADANA – Toplamda 7600’ün üzerinde otel işletmesi yapan dünyanın en büyük Otel zinciri
Wyndham Hotel Gurubu’nun üyesi olan Ramada Worlwide Adana Hotel’in Genel Müdürlüğü’ne deneyimli turizmci F. Kaan Bayhan, getirildi.

1987 yılında turizm sektöründe görev yapmaya başlayan F. Kaan Bayhan,   turizm sektöründe ulusal ve global markalarda değişik görevlerde bulundu.  Bayhan, son 15 yıldır da değişik otellerde genel müdürlük yaptı.  3 yıldır Wyndham  Hotels üyesi olan Ramada Worldwide Pre Opening  General Manager olarak görev alan deneyimli turizmci Kaan Bayhan,  Ramada Adana Hotel’e genel müdür olarak atandı.

Bayhan, Ramada Worlwide olarak olarak Adana’yı çok önemsediklerini belirterek, ‘’İyi hizmet ve lezzet çeşitlerini sunabilmek amacıyla, en ince ayrıntılar düşünülerek dizayn edilmiş olan Ramada Worlwide Adana olarak amacımız, Ramada Worlwide servis anlayışını Adana misafirperverliği ile birleştirerek, misafirlerimizin yaşam standartlarındaki vazgeçilmez bir parçası olmaktır’’ dedi.
‘’Bu doğrultuda ilklerin şehri olan Adana’ya biz de bir ilk olmak için geldik’’  diyen Kaan Bayhan, şöyle konuştu:
‘’Adana’ya ve Adanalılara farklı bir bakış açısı getireceğimiz aşikardır. Otelcilikte kurumsallığın ve profesyonelliğin önemini çok iyi bilen bir yönetici olarak bizi tercih edecek  konuklarımıza  takım arkadaşlarımız ile hizmet standardı konusunda kendisini dünyada kanıtlamış ve kabul ettirmiş,bununla birlikte  sayısız hizmet ödülleri almış olan WYNDHAM Hotel Group Ramada Worldwide profesyonelliği ve  güvenilirliği ile bilgi, beceri, deneyim sahibi bir işletmenin hizmet  anlayışının nasıl olabileceğini göstereceğiz. Aynı zamanda da Adana’nın tanıtılmasını da misyon edineceğiz.’’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder