24 Mart 2015 Salı

BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel’de, “Personel Gecesi” düzenlendi

BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel’de, geleneksel hale gelen “Personel Gecesi” 17 ve 18 Mart tarihleri arasında düzenlendi. Geceye, BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç ile iki otelinde bünyesinde bulunduğu Pantur Turizmin çalışanları ve ailelerinden oluşan 600’ün üzerinde kişi katıldı. Gecede, 20. yılını dolduranlar plaketlerini ve altın ödüllerini alırken; yılın personeli seçilen  mutfak bölümünden Yunus Güler ödülünü aldı. Ayrıca, gece boyunca sürpriz hediye çekilişiyle, çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Başarıda, aynı ekiple yola devam etmenin rolü büyük
BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, 20. yıl ödülleri sırasında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:“2 otelimizde de, uzun süreli çalışan ekip arkadaşlarımız ile yolumuza devam ediyoruz. Başarımızda, uzun yıllardır aynı ekiple birlikte olmamızın payı büyüktür. Ekip ruhu ve örgüt kültürü; sürdürülebilir bir işletmecilik anlayışının temellerinden birisidir. Pantur Turizm ailesi olarak, bu konuda şanslıyız ve hep birlikte nice başarıları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


Bu başarı, hepimizin başarısı
BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, şunları kaydetti.
“Yorucu bir yılı daha geride bıraktık. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için büyük bir özveriyle çalışan, ülkemiz turizmine değer katan, dinamik ve candan yaklaşımınızla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan sizler gibi bir ekiple çalışmaktan ve beraber olmaktan gurur duyuyoruz. Bunun en büyük kanıtı da, üyesi olduğumuz Best Western zincirinde, her yıl yapılan Kalite Güvence denetimlerinde, 1000 üzerinden 1000 tam puan alan öncü oteller arasında olmamızdır. Bu başarı, hepimizin başarısıdır.  Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, süre gelen başarılarımızın devamını diliyorum” diye konuştu. Mavi Ay Grubu ile Kara Ali ve ekibinin sahne aldığı coşku dolu personel gecesinde, turizmciler ve aileleri gönüllerince eğlendi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder