7 Mart 2015 Cumartesi

Richmond Nua Aldığı Ödüllerle Başarıdan Başarıya Koşuyor

2015 Dünya Spa & Wellness Ödülleri Rıchmond Nua’ya
2015 Dünya Spa & Wellness Ödülleri, Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sektörün önde gelen ödüllerinden biri olan, Dünya Spa & Wellness  başarı kriterleri arasında otel bakımı, servisi ve standartları göz önünde bulundurularak Doğu Avrupa’nın en iyi Spa merkezi ödülünü Richmond Nua Wellness Spa’ya verdi.


Richmond Nua adına ödülü  alan Richmond İnternational Kreatif Direktörü Belgin Aksoy “Bizi bu değerli ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm ekibime de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Disiplinli ve sıkı çalışmanın sonucunda bu ödüle layık görülmek bizleri çok mutlu etti. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.”İlki 2012 yılında gerçekleşen Dünya Spa&Wellness Ödülleri, dünya çapındaki spa merkezlerinin takdir edildiği bir ödüldür. Dünya Spa&Wellness Ödülleri, üstün hizmet veren merkezleri ödüllendirirken dünya çapındaki spa merkezlerini uluslararası standartlarda hizmet vermeye teşvik eder.


Dünya Spa&Wellness Ödülleri, tamamen bağımsız bir karar mercisini bünyesinde barındırır ve tüm spa merkezleri sektörde deneyim sahibi kişiler tarafından değerlendirilir.Türkiye’nin bol ödüllü ilk ve tek “Destinasyon Spa” oteli Richmond Nua, Sapanca Gölü’nün yemyeşil ormanla kesiştiği noktada büyülü ambiyansıyla hem ruhunuzu hemde bedeninizi yeniliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder