17 Mart 2015 Salı

İnci'den İzmir Çöp Şiş

İstanbul’da Pazar araştırması yapan Murat İnci İstanbul’da çöp şiş daha yeni yeni tanınıyor ve ilgi de oldukça iyi gözüküyor dedi.


Bilal İnci Bodrum’da dostlarlarıyla birlikte ocakbaşı tarzında bir restoran kurar. Eş dost toplanınca Bilal İnci tarafından mangal başında enfes lezzetlerle buluşurlar.Bodrum’dan daha sonra İzmir’e taşınınca , çöp şişi tadar ve lezzetli gelir. Magalbaşı çöp şiş olarak değişir ve İzmir çöp şiş olarak yollarına devam ederler.


İzmir çöp şiş  Franchise ile büyüyecek.İstanbul’da Pazar araştırması yapan Murat İnci büyük bir pazar ve istanbul’da çöp şiş daha yeni yeni tanınıyor ve ilgi de oldukça iyi gözüküyor. Bizim çöp şişlerimiz bağımlılık yapıyor çok lezzetli o yüzden İstanbul’un belli yerlerinde Franchise ile büyüyeceğiz.

İzmir çöp şiş ve diğer et çeşitlerimizin yanında çömlek yoğurt, yayık ayran ve İzmir lokmamız da bulunmaktadır. Ege ezgileri eşliğinde klimalı salonumuz ve bahçemizle, İzmir lezzetiyle buluşmak isteyenler için İstanbul'un Kavacık  semtinde hizmetinizde.


Ögle yemegi için alternatif bir mekan olan inci çöp siş, Şirin bahçesi otopark sıkıntısı olamadan rahatça lezzet kervanına çıkacağınız enfes bir restoran. Yesilçam'in eski oyuncularindan Bilal Inci'nin fotograflariyla kapli duvarlari ile sizi eski günlere götürecek.


Çöp siş çesitleri ağlıklı olarak menüden meşhur izmir çöp siş tavsiye ediliyor yanında közlenmiş soğanıyla birlikte. Lezzeti gayet güzel yanında gelen lavas,karamelize sogan ve bulgur pilavi da gayet basarılı.Masaya domates, salatalik, havuç, turp sögüsün yaninda bol roka geliyor. İnce ince lavaslar ve kocaman bir tabak pismis sogan Izmir çöp sisin cilvesi.  Lezzeti güzel bir porsiyonu gayet doyurucu. Nezih, temiz, düzenli, en önemliside yemekleri gerçekten lezzetli bir mekan.


Rahmetli türk sinemasi oyuncusu Bilal Inci'nin torununun açtigi mekânda Bilal Inci'ye ait birçok film afisi görmeniz ve yemeginizi eski türk filmi müziklerine doyarak yemeniz inanilmaz keyifli. Yemek sonrasi ikram edilen çaya sakin hayir demeyin, lokma tatlisinin tadina bakmadan da dönmeyin. Afiyetler olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder