12 Mart 2015 Perşembe

Four Seasons Hotels & Resorts Fortune Dergisi Tarafından Ödüllendirildi!

Türkiye’de 1996 yılından bu yana Four Seasons Hotel Sultanahmet ve 2008 yılından bu yana Four Seasons Hotel Bosphorus ile hizmet veren Four Seasons Hotels & Resorts, uluslar arası bir başarıya daha imza attı.  Four Seasons Hotels & Resorts, Fortune Dergisi’nin Yayınladığı “Çalışmak İçin En İyi 100 Şirket” Arasında 47. Sıraya Yükseldi.


Dünya ekonomisini ve ekonomiye yön veren şirketleri ele alan Fortune dergisinin Çalışmak için En İyi 100 Şirket listesinde 18 yıldır yer alan Four Seasons Hotels & Resorts, 2015 yılı sıralamasında 47. sırada yerini aldı.  Dünyanın en büyük lüks hotel zincirlerinden olan Four Seasons Hotel & Resorts, dünya markaları ile aynı listeyi paylaşıyor.

Her sene çalışanların katıldığı geniş bir anket çalışması düzenleyen ve Çalışmak İçin En İyi 100 Şirketi belirleyen Fortune dergisi, anket kapsamında değişik ülkeler arasından seçilen katılımcılara, çalışan davranışları, yönetim, iş tatmini, işyeri arkadaşlıkları, ücretler, ayrıcalıklar, eleman yerleştirme, iç iletişim ve eğitim ile ilgili sorular yöneltiyor. 18 sene boyunca bu listede yer alan Four Seasons Hotels & Resorts, 2014 yılında 91. sırada yer alırken, bu sene sıralamada 47. sıraya yükseldi.

Four Seasons Hotels & Resorts CEO’su Allen Smith, aldıkları ödül ile ilgili “Kurum kültürümüzü yücelten bu listede senelerdir yer alıyor olmak bizim için çok önemli. Four Seasons Hotels & Resorts’de çalışanlarımızın en büyük varlığımız olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımızın verdiği hizmet, müşterilerimizin 40 ülkede yer alan 95 otelimizde bizi sürekli tercih etmelerinin en büyük sebebidir” şeklinde konuştu.

Lüks otelcilikteki kusursuzluğu ve çalışanlarına verdiği önem ile dikkat çeken Four Seasons Hotels & Resorts, geçtiğimiz senelerde de Time UK tarafından En İyi Zincir Otel, Telegraph UK tarafından ise En İyi Grup Otel olarak seçildi. Aynı zamanda 22 Four Seasons Hotel’i AAA Five Diamond’la ödüllendirilirken, 20 Four Seasons oteli Forbes Travel Guide tarafından 5 yıldıza layık görüldü. Four Seasons Hotels & Resorts, toplam 44 oteli ile de Travel and Leisure’un 500 En İyi Otel listesinde yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder