17 Mart 2015 Salı

Constance Hotels & Resorts’un Kişiye Özel Eşsiz Spa Hizmetiyle Yenilenin!

Constance Hotels&Resorts’un ayrıcalıklarla dolu dünyasında lüks ve keyif dolu saatler geçirmeye hazır olun. Cennet adalar olarak bilinen Maldives, Seychelles, Madagascar ve Mauritius bölgelerinde konumlanan ve 7 oteli ile benzersiz bir tatil sunan Constance Hotels & Resorts, spa hizmetleriyle konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi yaşatıyor.


U Spa by Constance, Constance Hotels&Resorts’un en ilgi çeken özellikleri arasında yer alıyor.  ‘U’ Spa deneyimi, konukların uygulamalardan en yüksek verimi elde etmeleri yanında rahatlatmaları ve canlanmaları amacıyla kişiye özel programlar sunuyor. Her konuk için hazırlanan özel dosyalarda, konukların istekleri, hedefleri ve tercihleri belirtiliyor. Holistik bir yaklaşımla gerçekleştirilen uygulamalar öncesinde konukların sağlık durumları, diyetleri, sporla olan ilişkileri, cilt hassasiyetleri titizlikle incelenip kişisel programlar oluşturuluyor.


Spa menüsü; ‘U’ Spa klasik masajları, yüz ve vücut bakımlarını içeriyor. Konukların günlük ihtiyaçları göz önünde tutularak yapılan uygulamalarda; tedavi edici veya koruyucu cilt bakımları, kas masajları, kan dolaşımı, lenf drenajı ve sinir sistemine yardımcı öneriler sunuluyor. Konukların tercihlerine göre; dinlendirici, canlandırıcı, detoks ve spor sonrası toparlayıcı masajlar, içeriğe uygun ‘U’ Spa ürünü ile gerçekleştiriliyor. Ayrıca; Bali , Ayurvedic,Thai-Shiatsu ve İsveç Masajı gibi geleneksel masajlar da seçenekler arasında yer alıyor.


Bunun yanı sıra; ‘U’ Spa, seyahat dünyasının en prestijli seyahat ve lüks dergilerinden olan  Condé Nast Traveller’ın okuyucu oylarını toplamayı başararak en iyi otel spaları arasında 7.sıradaki yerini aldı.

Mauritius , Seyşeller  ve Maldivler’de yer alan spa tesislerinin programları, bu konuda 24 yıl tecrübe sahibi Dr. Chase Webber danışmalığında  hazırlanıyor.

Dr. Chase Webber ‘U’ Spa hakkında şunları söyledi: “Amacımız konuklarımızın vücutlarını sağlığa, zihinlerini ise dinginliğe ve huzura kavuşturarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak.
Dengelenmiş zihin ve ruh ile sağlıklı bir bedene kavuşmak mümkün. Önemli olan bu uyumu yakalayabilmek.”

‘U’ Spa by Constance, sahip olduğu kişiye özel spa programlarıyla eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak için misafirlerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder