30 Mart 2015 Pazartesi

Mövenpick Hotel Istanbul’da Paskalya Brunch'ı sizleri bekliyor

Mövenpick Hotel Istanbul’da Geleneksel Paskalya Brunch'ı
Çocuklara özel çikolata kursu ve geleneksel Paskalya spesiyaliteleri ile renkli bir Paskalya Brunch'ı sizleri bekliyor.Mövenpick Hotel Istanbul, 5 Nisan 2015, Pazar günü, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli bir gün geçirmeniz için sürprizlerle dolu bir Paskalya brunch'ı sunuyor.


Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant'ta, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibinin hazırladığı, geleneksel Paskalya spesiyalitelerinden oluşan muhteşem brunch'ın tadını 12.00-15.00 saatleri arasında çıkarabilirsiniz.


Birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği Yumurta Avlama Yarışması’na da ev sahipliği yapacak AzzuR Restaurant'ta çocuklarınız çikolata kursuna katılıp çikolatadan paskalya yumurtası süslemeyi öğrenecek ayrıca palyaço gösterisiyle eğlenceli bir gün geçirecekler.


Kişi başı KDV dahil 111 TL olan Paskalya Brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimlidir. Çocuklar için düzenlenen Paskalya çikolataları kursu, brunch ücretine dahildir.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder