20 Mart 2015 Cuma

Reis Gıda, 2015 Yılı Tüketici Kalite Ödülünü aldı

Avrasya 2015 Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Reis Gıda, 2015 Yılı Tüketici Kalite Ödülü’nü aldı. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü kutlamaları kapsamında gerçekleşen ödül töreni, 14 Mart’ta Armonipark’ta yapıldı. Ödül törenine, Reis Gıda firması ile ödül alan diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.


En yüksek kaliteyi, tüketicisine sunuyor
34 yıldır kuru gıda sektörünün lideri Reis Gıda, kuruluşundan günümüze ürün standardında yüksek kaliteyi ilke edindi. Araştırma sonuçlarına göre, ulusal ve uluslararası kalite standardına uygun üretim yapan Reis markasının tercih edilmesinde; ilk sırayı güvenilir olması, ikinci sırada lezzetli ve üçüncü sırada da sağlıklı olması alıyor. Son yapılan Marka Bilinirliği araştırmasına göre, tüketiciler tarafından en çok vurgulanan pirinç ve bakliyat markası açık ara yine Reis çıkmaktadır. Reis Gıda ailesi için, TSE tarafından verilen Kalite  Ödülü başta olmak üzere diğer tüm ödüller ve belgeler, ayrı bir sorumluluk ve gurur kaynağı olmaktadır.

Ev yemeği sofrada, hesap ortada!
Reis Gıda, sağlıklı ve dengeli beslenmenin ekonomik olduğuna dikkat çekebilmek için 2015 yılının başında ‘Ev yemeği sofrada, hesap ortada!’ kampanyasını başlattı. “4 kişilik, 4 çeşit, dört dörtlük lezzet menülerinin 15 TL ve 16 TL” arasında değiştiğinin vurgulandığı kampanyada, ‘evde yapacağınız yemeğin bereketi bol, seveni çok olur’ denildi.  Evde yemek pişirmenin, sağlıklı ve ekonomik olduğunu kaydeden Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, şunları söyledi:

“Ailece bir arada, evde yenilen yemeklerin, huzuru, mutluluğu ve bereketi bol olur. Annelerimiz ve büyükannelerimizin hazırladığı sofralarda birlikte yenilen yemekler, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi sağlamanın yanı sıra, ekonomiktir. Obeziteye karşı ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyamızı, son 6 yıldır her platformda dile getiriyoruz. Toplumun tüm bireylerine, sağlıklı ve dengeli beslenmek için evde tencere yemeği yapılması gerektiğini anlatıyoruz. ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyamızın devamı olan ‘Ev Yemeği Sofrada, Hesap Ortada!” projemizi, bu yılın başında hayata geçirdik. Birinci menü olarak, mercimek çorbası, kuru fasulye yemeği, pirinç pilavı, aşureden oluşan 4 çeşit yemeğin birebir maliyetlerini hesaplayarak mutfağımızda pişirdik ve 4 kişilik bir aile için hazırlanan 4 çeşit yemeğin maliyeti 16 TL oldu. İkinci menü de ise sebzeli pirinç çorbası, nohut yemeği, bulgur pilavı, siyah pirinç salatası pişirdik ve 4 kişilik bir aile için maliyeti 15 TL oldu. Evde pişen bir yemeğin ailece bir arada yenilmesi, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi sağlarken, altını bir kez daha çizersek aynı zamanda ekonomik olmaktadır” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder