20 Mart 2015 Cuma

Etin uzmanı "Özgür Şef", restoran/otomasyon çözümleri uzmanı "Arkhe"yi anlatıyor

Konuk ağırlama sektöründe 10 yıldır, deneyimli yazılım ve destek ekibi ile pek çok büyük ve güçlü markaya hizmet veren Arkhe Yazılım Teknolojileri; sektörün ve iş dünyasının önde gelen yöneticilerinin görüşlerine yer verdiği iletişim kampanyasına “Özgür Şef” ile devam ediyor.
İş dünyasının önde gelen yöneticilerinin, işletmelerinin vizyonuna ve "neden Arkhe"yi seçtiklerine dair ipuçlarının yer aldığı kampanyanın ilk yüzü; Backhaus'un yönetici ortağı Ömer Duruk'tu.



Duruk'un ardından kampanyanın yeni yüzü, Özgür Şef Steakhouse, Deli Kasap, Baldır ve Çıralı Et markalarının kurucu ortağı, et konusundaki uzmanlığıyla tanınan Özgür Özkan oldu. Özkan, işletmelerinin en önemli özelliğinin; yalnız kendi ürettikleri malzemeleri ve yalnız kendi pişirme tekniklerini kullanmaları olarak ifade ediyor ve "üretimden servise" tüm satış ve stok kontrol süreçlerinde Arkhe'ye güvenerek Arkhe ile ilerlediklerini belirtiyor.
 

Denge markası ile zincir restoranlar, pastane, otel ve butik işletmelere, onların yapı ve ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiren Arkhe; satıştan maliyet yönetimine, müşteri takipten merkezi kontrol sistemine pek çok farklı konuda otomasyon çözümü sunuyor. Arkhe; Backhaus,  Changa, Cookshop,  İkbal, Nupera, S Cafe, Yemekhane ve daha pek çok değerli markaya hizmet veriyor.
Müşterilerine 7 / 24 destek ekibine sahip Arkhe'nin iletişim kampanyası, konuk ağırlama sektörünün liderleri ile devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder