11 Mart 2015 Çarşamba

Qatar Airways uçuş ağındaki 140’dan fazla varış noktası için %40’a kadar indirim sunuyor

Qatar Aırways İle “Olağanüstü Fiyatlar Dünyasına” Katılın
“Olağanüstü Fiyatlar Dünyası” Qatar Airways’te sizi bekliyor. Orta Doğu, Avrupa, Asya Pasifik, Asya ve Amerika kıtasında* bulunan pek çok varış noktasına yapacakları uçuşların gidiş dönüş biletlerinde, 9 - 13 Mart 2015 tarihleri arasında bilet alan yolcular, 14 Nisan - 10 Temmuz 2015 tarihleri arasında %40’a kadar indirimden faydalanabilirler.


Yolcular uçuş rezervasyonlarını Qatar Airways satış ofislerini ziyaret ederek, görevli seyahat ortakları aracılığıyla veya qatarairways.com/globalsale adresi üzerinden yapabilirler. Her zaman popüler olan Qatar Airways küresel indirim kampanyasında koltuk sayısı sınırlıdır.



Qatar Airways Group CEO’su Ekselansları Sayın Akbar Al Baker “Olağanüstü Fiyatlar Dünyası” indirim kampanyasıyla birlikte daha fazla sayıda yolcunun, uçuş esnasında Qatar Airways’in sunduğu meşhur konukseverliği ve beş yıldızlı hizmeti deneyimlemesine olanak sağlarken aynı zamanda dünyaya açılan son teknoloji geçiş noktasından (Hamad Uluslararası Havalimanı) faydalanmalarına imkan vereceğini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Qatar Airways’in sadık yolcuları için, hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edecekleri çok çeşitli varış noktası seçenekleri sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Küresel indirim kampanyamız da daha düşük fiyata dünyayı daha fazla deneyimlemelerine olanak sağlıyor.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder