22 Mart 2015 Pazar

Şehrin Merkezinde Olmanın Keyfini The Leos Resıdence’ta Çıkarın

‘Executive Luxury Apartment’  hizmetlerini otel konforunda sunan ‘The Leos Residence’, şehirdeki iş ve yaşam merkezlerine olan yakın konumuyla dikkat çekiyor. Kişiye özel hizmetleriyle de Türkiye’deki ‘Residence’ algısını yeniliyor.


İstanbul gibi kozmopolit şehirlerde yaşamak çoğu zaman stresli ve yorucu olabiliyor.  Şehrin karmaşası, yoğun trafik, şehir dışında gerçekleşen iş toplantıları, yaşam merkezi ve ulaşım alanlarına uzaklık, yorucu yaşam telaşını da beraberinde getiriyor. İş ve yaşam merkezlerine olan konum avantajı ve ulaşım araçlarına olan yakınlığıyla dikkat çeken The Leos Residence, yerli ve yabancı misafirlerine rahat bir konaklama deneyimi sunuyor. Eğlence merkezlerine olan yakınlığıyla da, hafta sonları tercih sebebi olan The Leos Residence’ta günlük, haftalık ve uzun dönem konaklama gerçekleştirilebiliyor.


Retro, Grunge ve Naturel olarak üç ayrı konseptte dizayn edilen daire seçenekleri, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; 75 m2’den 130 m2’ye kadar farklı konaklama seçenekleriyle geniş bir alan sunuyor. The Leos Residence dairelerinde tüm eşyalar konfor ve lüks ile sunulurken sağlık, ergonomi ve teknoloji de misafirlerin tıpkı evlerindeki gibi rahat etmesi için düşünülen diğer öğeler arasında yer alıyor.


Profesyonel ekibiyle misafirlerinin isteklerine 7/24 cevap veren The Leos Residence; uyandırma, havaalanı transferi, kuru temizleme, vale, güvenlik, 5 yıldızlı otellerde sunulan resepsiyon ve concierge servisi gibi birçok özel hizmetiyle iş dünyası tarafından da tercih ediliyor. Konaklama dışında toplantı hizmetleri de sunan The Leos Residence’ta 3 farklı oturma düzenine sahip toplantı odalarında Fiber Wi-Fi, projeksiyon& perde, telekonferans sistemi, DVD oynatıcı gibi ekipmanların yanı sıra sekretarya hizmetleri de misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder