18 Mart 2015 Çarşamba

Levana Spa Nisan Ayında Detoks Günleri Düzenliyor

Hyatt Regency İstanbul Ataköy otelde yer alan Levana Spa, kış yorgunluğundan kurtulup, yaza sağlıklı ve zinde girmek isteyenler için Nisan ayında Detoks Günleri düzenliyor.
1 aylık terapi programında, kişiye özel masaj, beslenme ve egzersiz içeren eksiksiz bir detoks programı sunuluyor.


Hyatt Regency İstanbul Ataköy otelde yer alan Levana Spa, Nisan ayı boyunca Detoks Günleri düzenliyor. Kişiye özel planlanacak terapi programlarıyla misafirler, yaza daha sağlıklı ve zinde girme şansı yakalıyor. Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Levana Spa Müdürü Ayşe Güneş, verdikleri detoks hizmetinin kişiye özel planlandığını belirterek şöyle diyor: “Detoks terapisi, mutlaka kişiye özel olmalı. Sadece beslenme tarzını değiştirmek de tek başına yeterli olmayacaktır. Etkili ve hızlı bir sonuç almak için eksiksiz bir detoks planı uygulanmalı. Detoks programını egzersiz yaparak desteklemek, toksinleri vücuttan atmak için  terlemek çok önemli. Detoks terapisi kapsamında sunduğumuz egzersiz programına ek olarak, misafirlerimize özel toksin atımını hızlandıran çamur terapisi de uyguluyor, klasik Türk hamamlarında yapılan bakımlarla vücutlarının tamamen yenilenmesini ve arınmasını sağlıyoruz.”


Detoks Uygulamasında Neler Var?
Levana Spa’da sunulacak detoks günleri kapsamında misafirlere sağlıklı ve lezzetli seçeneklerden oluşan bir beslenme programıyla kişisel ihtiyaçlara göre tasarlanmış egzersiz programı oluşuturulduktan sonra, toksinlerden arınabilmeleri için özel terapi ve masaj desteği sunuluyor. Öncelikle misafirlerin vücut analizleri yapılıyor, analiz sonuçlarına göre, kişiye özel olarak alkali nitelikli detoks suları uzmanlarca hazırlanıyor. 1 aylık program kapsamında misafirlere toplam altı kez, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olan özel detoks masajı uygulanıyor. Yoğun ve sert bir masaj olan detoks masajı 60 dakika sürüyor. Aynı program kapsamında misafirlere, magnezyum içeriği zengin çamur ile gerçekleştirilen,  herbiri 135 dakikalık 6 adet Levana Mineral Bakım terapisi uygulanıyor. Levana Mineral Bakım terapisinin, kas gerginliğini azaltma ve ağrıları hafifletme özelliğinin yanısra, metabolizmayı hızlandırma ve cildi sıkılaştırma özellikleri de mevcut.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder