18 Mart 2015 Çarşamba

Oscarlı Yıldızların Konakladığı Otelde Unutulmaz Balayı Sumahan On The Water

Sumahan Otel’den  Balayındaki Çiftlere Balayı Fırsatı
Tamamı Boğaz manzaralı 24 odasıyla ülkemizden ve dünyadan çok önemli konukları ağırlayan Sumahan on the water, evlenecek çiftler için de romantik bir balayı adresi oluyor. Düğün öncesi,düğün günü ve sonrasını kapsayan balayı hizmeti ile çiftler mutlu bir evliliğe adım atıyor.
Çengelköy’de, İstanbul Boğazı’na hakim muhteşem panoramasıyla Sumahan Otel; gizli bir cennet gibi konuklarını ağırlarken balayındaki çiftler için de çok özel balayı alternatifleri sunuyor.


İsmini Kuzguncuk, Kanlıca, Vaniköy, Çubuklu, Kandilli gibi Boğaz semtlerinden alan 24 odası, Osmanlı mimarisini modern çizgilerle bütünleştiren tasarımıyla butik hizmet veren Sumahan, yeni evli çiftlere şehrin kalabalığından uzak ama İstanbul’un merkezinde unutulmaz günler vaad ediyor.
Düğünden bir gün önce gelin ve damada özel spa hizmetiyle başlayan balayı paketinde, düğün gününe balayı odasında hazırlık, şampanya ve çilek ikramı, otelde fotoğraf çekimi organizasyonu, düğün yapılacak mekana tekne ile servis, tercihe göre “gelin arabası” niyetine “Sumahan I” isimli teknenin süslenmesi yer alıyor.


“Dünyanın En İyi Tarihi Oteli”, “Dünyanın En Lüks Oteli” ödüllerinin yanına geçtiğimiz yıl “Deniz Kıyısındaki En Mükemmel Otel” ödülünü de ekleyen Sumahan Otel’de ister asma katlı, bahçe çıkışlı, şömineli ve Türk hamamlı loft odalarda ister deluxe ya da executive suite’te balayı geçirmek mümkün. Balayını geçirirken her an bir Hollywood yıldızına ya da Türk sanatçıya denk gelmeniz de mümkün. Bu unutulmaz balayı gecelerinin fiyatları ise, 325 Euro’dan başlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder