17 Mart 2015 Salı

Golf Tutkunları Mobıl 1 40. Yıl Turnuvasında Buluştu

Golf Tutkunları Turnuvada Buluştu
Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1, 40. yıldönümü kutlamaları kapsamında İstanbul Golf Kulübü işbirliği ile Mobil 1 40. Yıl Chip & Putt Müsabakaları düzenledi. 15 Mart 2015 Pazar günü İstanbul Golf Kulübü’nün Nakkaştepe tesislerinde gerçekleştirilen turnuva, golf tutkunlarını bir araya getirdi.


İstanbul Golf Kulübü tarafından düzenlenen ve her yıl katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Chip & Putt müsabakaları, bu yıl Mobil 1’in desteğiyle organize edildi. Gün boyu keyifli müsabakaların yapıldığı turnuvaya 50 golf sever katıldı. Müsabakalara katılanlar arasında İstanbul Golf Kulübü Başkanı Mustafa Koç, Asbaşkan Nuri Conker, Kurucu Federasyon Başkanı Raif Bilir, ExxonMobil Türkiye’den Fatih Çetinkaya, işadamları Hakan Dolakay ve Mete Boybeyi de yer aldı.


Erkekler, kadınlar, seniorlar ve çocuklar olmak üzere toplam 4 kategoriden oluşan turnuvanın sonunda, Erkekler 1.si Nuri Conker, Kadınlar 1.si Ayfer Zerey, Seniorlar 1.si İzak Haliyo  ve Çocuklar 1.si Deniz Özdoğan oldu. Turnuvanın sonunda düzenlenen törenle dereceye giren katılımcılara kupaları verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder