11 Mart 2015 Çarşamba

Dedeman Grubu Moskova’daki Otelini Nisan Ayında Açıyor

Dedeman Izmailovo Moskova Oteli Açılıyor
Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International,  Moskova’nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova’da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Dedeman Grubu’nun Moskova’daki ilk oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova; şehrin ulaşım ağlarına, kültür, sanat, ticaret ve iş merkezlerine yakınlığıyla rahat bir konaklama imkanı sunuyor. Nisan ayında açılacak otel, dünyanın en eski ve büyük metrolarından sayılan Moskova metro ağının Izmaylovskaya istasyonuna 1,5 km mesafesinde, dünyaca ünlü Kızıl Meydan’a ise altı metro durağı uzaklıkta bulunuyor.Dedeman Grubu’nun 2015 yılında açacağı ilk otel olan Park Dedeman Izmailovo Moskova, 110 adet superior odada sunduğu yüksek standartlar ile misafirlerine konforlu bir ortam sağlıyor. Ayrıca; otel odalarının tümünde kablosuz internet bağlantısı, çalışma masası, çay ve kahve ikramı, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları ile güvenlik kasası bulunuyor.


Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya Moskova’daki otel açılışıyla ilgili olarak, “Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli’mizin açılışıyla Dedeman Grubu olarak 2015 yılına hızlı bir başlangıç yapacağız. Merkezi konumuyla dikkat çeken otelimiz Moskova’da Dedeman kalitesini ve kültürünü yansıtacak. Park Dedeman Izmailovo Moskova’da misafirlerimize konfor odaklı bir deneyim sunmanın yanı sıra, onları geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle ağırlayacağız. Dedeman Grubu’nun 16’ıncı oteli olma özelliğine sahip Dedeman Park Izmailovo Moskova’nın, bölgedeki konaklama sektörüne yeni bir renk katacağına yürekten inanıyoruz” dedi.
Dedeman Grubu’nun ülke ekonomisine stratejik önem taşıyan turizm sektöründe üstlerine düşeni yapmak için yurt içi ve yurt dışındaki projelerine sağlam adımlarla devam ettiklerini sözlerine ekleyen Emrullah Akçakaya, “Dedeman ve Park Dedeman markalarımız ile yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren otellerimizle yılda yaklaşık 1 milyon misafir ağırlıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde 20’si Dedeman, 22’si Dedeman Park olmak üzere toplam 42 otel ile portföyümüzü zenginleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.


Toplantı ve etkinlikler için mükemmel konumda
Park Dedeman Izmailovo Moskova’da bulunan Moskova ve Saint Petersburg adlı toplantı odaları TV, DVD oynatıcıları, projeksiyon sistemleri ile son teknoloji ses ve ışık ürünleriyle donatıldı. Farklı türde etkinlikler için isteğe göre tasarlanabilen otelin iki adet toplantı salonları 127 ve 64 m2’den oluşuyor.

Park Restoran’da Türk mutfağı esintileri
Park Dedeman Izmailovo Moskova’da bulunan 140 kişi kapasiteli Park Restoran, Türk mutfağından lezzetler sunuyor. Ferah tasarımı ve minimalliği şıklıkla birleştiren atmosferi ile Park Restoran, farklı mutfak lezzetlerine açık olanların şehirdeki adresi olacak.
Park Bar
Tasarımın ve şıklığın adresi olan Park Bar, Park Dedeman Izmailovo Moskova otelin lobisinde bulunuyor. Rahat ve sıcak atmosferi olan Park Bar’da, Türk tatlıları eşliğinde dünyaca ünlü Türk kahvesi sunuluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder