13 Mart 2015 Cuma

Raffles Istanbul Zorlu Center, Travel + Leısure Amerika Edisyonu “2015’in En Cool Otelleri” Listesinde

Geçtiğimiz Eylül ayında kapılarını açan ve kısa sürede birçok uluslararası yayının “en iyiler” listesinde yerini alan Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “ 2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.
Berlin’de düzenlenen ödül davetine, Raffles İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad katıldı.



T+L Dergisi Amerika edisyonu, Almanya’da geçen hafta ödül töreni gerçekleştirdi. Dünyanın dört bir yanından seçilen otellerin arasında Türkiye’den sadece Raffles İstanbul’un layık görüldüğü ödül davetine Raffles İstanbul Zorlu Center Genel Müdürü Tarek Mourad ve Pazarlama Direktörü Deniz Met katıldı.Bu ödül sayesinde Raffles İstanbul Zorlu Center; bulundukları yeri değiştiren, “Modern Klasikler” kategorisindeki yerini aldı.


T+L “It List”, derginin editörlerinin oylarıyla oluşturuluyor ve bu sene onuncu yılını kutluyor. Listede, tüm dünyadan sadece 43 tane otel yer alabiliyor. Daha önce de Conde Nast Traveler ve Tatler Travel Guide tarafından “2014’ün En İyi Yeni Otelleri” listesine seçilen,  Fodor’s Travel’ın ise “2014’ün En İyi 20 Yeni Oteli” sıralamasına giren otel, Luxury Travel Intelligence’ın “2014’ün En İyi 10 Lüks Otel” sıralamasında da yerini almıştı.

Raffles İstanbul Zorlu Center Hakkında:  128 yıl önce kurulan Raffles, yıllardır eşsiz deneyimlere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. Doğduğu şehir olan Singapur’da ikonlaşan Raffles markası; Dubai, Seyşeller, Kamboçya, Paris, Pekin, Hainan, Mekke ve Makati’de lüksün yeni tanımıyla konuklarını ağırlıyor. Seyahati bir varış noktası değil, bir deneyim olarak görenler için büyüleyici, heyecan verici ve şaşırtıcı hizmetler sunan Raffles; her konuda zevk sahibi, en iyisini isteyen ve “unutulmaz”ı arayanların tercihi.
Raffles Istanbul Zorlu Center, Raffles otellerinin Türkiye’de ilk, Avrupa’da ise ikinci oteli. 49’u süit olmak üzere toplam 185 odası bulunuyor. Odalar 62 metrekareden başlıyor, süit odalarda 416 metrekareye kadar çıkıyor. Odaların büyüklüğü şehirdeki standartların üzerinde seyrediyor. Otelde Türk mutfağının çağdaş yorumlarını sunan Rocca Restaurant, efsanevi Long Bar, Writers Bar ve Lavinia Lounge’un yanı sıra, Michelin yıldızlı İspanyol şef Sergi Arola’nın “Arola” restoranı da yer alıyor.
Tüm odalara 24 saat kişiye özel hizmet görevlisi “butler”
Tüm odalarda giysi odası, zeminden tavana yükselen pencereler ve özel balkon
Banyoların tamamında entegre televizyon bulunan aynalar
Yatak başlarında fon olarak özgün sanat uygulamaları
Aydınlatma, klima ve perdelerin kontrol edildiği ve oda servisi yemek  menüsünün bulunduğu tablet
3000 metrekarelik, İstanbul’un en donanımlı spa merkezlerinden biri olan Raffles Spa
Açık ve kapalı yüzme havuzu
Helikopter ulaşımı için helipad










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder