18 Mart 2015 Çarşamba

Sılverlıne Ankastre Bayi Toplantısında "Biz Geleceğiz" Dedi

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, bu yıl düzenlenen 3. bayi toplantısını Antalya Susesi Luxury Otel 'de gerçekleştirdi. Silverline Ankastre'nin tüm yönetim kadrosu ve bayileri 2 gün boyunca keyifli zamanlar geçirirken, organizasyon süresince yeni ürünler tanıtıldı ve toplantının mottosu "biz geleceğiz" den hareketle gelecek dönem projeksiyonları paylaşıldı...


Bu yıl 3.'sü düzenlenen Silverline Ankastre bayi toplantısının mottosu "biz geleceğiz" idi... Geleceğin ankastre teknolojisine yön veren Silverline, Antalya Susesi Luxury Otel'de paydaşlarıyla dolu dolu bir organizasyon çerçevesinde bir araya geldi. Bayi toplantısının ikinci günü Ceylan Saner'in sunduğu, tüm gün süren projeksiyon toplantısı Silverline Ankastre'nin Kurucu Başkanı İbrahim Atay ve CEO Mustafa Laçin'in hoşgeldiniz konuşmaları ile start verdi. Kurulduğu günden bu güne geçen 21 yıl içinde yaşadıkları gelişmeleri duygusal bir konuşma ile anlatan İbrahim Atay, bunda büyük katkısı olan tüm iş ortaklarına teşekkür etti.  Ardından gelen yöneticiler Silverline Ankastre'nin iç piyasa ve ihracata yönelik uzun dönem projeksiyonlarını ve marka tasarım felsefesini paylaştı.


Programa katılan Mehmet Kocabaş ise yönetim becerileri ve yaratıcılık üzerine bayilerin yüzünü güldüren bol esprili bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı, Silverline bayilerinin yaşadıkları üzerine kurgulanan ve salonda alkış ve kahkaha tufanına yol açan "Silverline Kabare" ile sonlandı...
Bayiler otelde kurulan Silverline Ankastre standında, dünyanın en önemli ödül kuruluşlarından tasarım ödülleri alan Lift-Up, To the Point, Slide Down, Pop-Up gibi davlumbazları detaylı incelerken yeni ürün gamı hakkında da bilgiler aldı.


Toplantının akşamında gerçekleşen gala gecesinde ise Aşkın Nur Yengi sahne aldı. Eski ve yeni parçalarından oluşan keyifli bir repertuar ile konukları mest eden şarkıcı gecenin sonunda Silverline çalışanları ve bayilerini sahneye çıkararak fasıl yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder