12 Mart 2015 Perşembe

Almanya'ya "İTALYAN ISVEA" Damgası

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını  vurdu. 53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası ISVEA birbirinden şık ve özgün tasarımları ile Almanya'da görücüye çıktı. 2015 yılına damgasını vuracak olan yeni Flamma ile birlikte Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzıone, Sistema, Valente, Colorısvea, Isvearte, metalik sütun ayak lavabolar ile metalik çanak lavabolar ve mükemmel klozet fuarda sergilenen diğer ürünler.


Sanat Eseri Gibi Bir Banyo
Yıllardan beri ateşle var olan seramik sanatının alevi, ISVEA'nın yeni serisi Flamma İkonik Lavobo ile hayat buldu. Başarlı Tasarım stüdyolarından Yatasarım, Ömer Faruk Yakupoğlu tarafından tasarlanan Flamma, banyolarda alev dalgalarının dansını izleme keyfi veren aynı zamanda geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleri ile tüketicilerinden tam not alan ISVEA, bu yeni ürün ile adeta heykelsi bir sanat eserini banyolarla buluşturuyor. Flamma İkonik Lavobo ile banyolar modern, organik ve heykelsi formun görselliği sayesinde sanatsal bir alana dönüşüyor.


Ve Mükemmel Klozet...
ISVEA'nın CleaRim WC teknolojisi ile standart klozetlerde sağlığa zararlı organizmaların üremesine ve kir birikimine neden olan kanal ortadan kaldırılıyor. SmartPlus teknolojisi ise kişisel konforu en üst noktaya taşıyor. Bu iki özelliğin bir araya gelmesi ile banyolar "Mükemmel Klozet’’ ile tanışmış oluyor. Bu klozet o kadar mükemmel ki; suyun sıcaklığını ve yönünü ayarlıyor, kötü kokuları anında emiyor, kendi kendini temizliyor ve üstelik bir de masaj yapıyor. Teknolojiyi konfor ve hijyenle birleştiren Mükemmel Klozet, düşük enerji tüketimi, az su ve deterjan kullanımı nedeniyle tasarruf sağlayan, enerji dostu yeşil ürünler arasına giriyor.


"Isvea ile Sektörün En Büyük 3 Oyuncusundan Biri Olacağız"
Tüm üst düzey yöneticilere ile ISH Frankfurt fuarına adeta bir çıkarma yapan markanın CEO’su N. Bülent Onur; "Dünyada pek çok prestijli projesinde ISVEA imzası bulunuyor. Vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olan, pazarda ilk 10 üretici arasında yer alan ISVEA, tasarımları sayesinde dünya pazarında da büyük ilgi görüyor. İtalya'nın tasarım, detaylar ve şıklık konularında kendini ispatlamış bir tarzı var ve bu tarzı en mükemmel ürünlerle buluşturmak adına çok titiz çalışıyoruz. Ayrıca, ISVEA markalı ürünlerin yaklaşık yüzde 60'ını ihraç etmeyi planlıyoruz. ISVEA bugün 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve biz bu sayıyı 50’ye çıkarmayı planlıyoruz. Bu nedenle ISH Fuarı bizim için önemli. Buradan güzel anlaşmalarla dönmeyi hedefliyoruz. Türkiye'deki en önemli 3 oyuncudan biri olmak isterken Dünya hedefimizde de iddialıyız. 50 ülke 50 mağaza hedefini gerçekleştireceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder