13 Mart 2015 Cuma

Kadın Tacizlerine Akel Güvenlik Koruması

Teknoloji devi Akel Güvenlik A.Ş. kadın tacizlerine önlem getiren projelerini hayata geçirmek için, profesyonellerden kurulu bir Ar-Ge altyapısı oluşturdu.Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Yetişoğlu yaptığı açıklamada, kadın tacizlerini en aza indirmek için hızlı bir çalışma başlattıklarını, Mart ayı içinde sürpriz projenin lansmanını yapacaklarını bildirdi.


'Oturmatik' isimli projenin mucidi ticari danışman Abdullah Koçoğlu'nu da kadroya dahil ettiklerini ifade eden Yetişoğlu, ünlü danışmanla iki ayrı proje anlaşması yaptıklarını, projelerin yapılandırmasında Uzak Doğu'daki mühendislik kurululuşlarıyla ortak çalışma içine girdiklerini belirtti.

Yetişoğlu 'İmdat Odası' adını verdikleri tanımlanmış parmak izi teknolojisiyle donanımlandırılan, acil arama hatlarına direk ulaşım sağlayan, lokasyon görüntü kaydı tutabilen ve kapının kapanmasının ardından sadece içeriden müdahale ile tekrar açılabilen projenin uygulamasını ise halka arz olarak yapılandırdıklarını, dileyen belediyeye veya kuruluşa projeyi hediye edeceklerini de sözlerine ekleri.
Mürvet Yetişoğlu toplumsal güvenliği arttırmaya odaklı projelerini, Axaglobal isimli alt markası ile dünya pazarına açmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder