11 Mart 2015 Çarşamba

“Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü Paul Emery,Türkiye’de

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi QEPR’ın yaratıcısı Paul Emery, dünya çapında gerçekleştirdiği terapilerinin Türkiye ayağı için Richmond Nua Wellness Spa’nın davetlisi olarak ülkemize geliyor.


Kate Moss ve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştirdi.
Paul Emery, Kuantum Duygusal ve Fiziksel TerapisiQEPRile super model Kate Moss, aktrist ve TV yıldızı Megan Gale, pop müzik grubu Human Nature solistlerinden Phil Burton, Sigmund Freud’un torunu Sir Clement Freudve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştirdi.Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi QEPR’ın yaratıcısı Paul Emery, danışanlarınahayatlarını olumsuz etkileyen tüm psikolojik bariyerlerin üstesinden gelebilecekleri, doyurucu, kendine güvenli bir yaşam için çığır açan,yenilikçi teknikler uyguluyor. Kin, öfke, her türlü korku ve fobi, stres, önlenemeyen takıntı, travma, aşk acısı, suçluluk hissi, aşırı yeme isteği ve tüm kötü alışkanlıklarınızı sadece bir saatlik seanslahayatınızdan çıkartmanızı sağlıyor. Emery aynı zamanda migren, stres kaynaklı boyun ve sırt ağrıları, psikolojik yeme bozukluğu gibi konularda da terapi uyguluyor.


Richmond Nua Wellness Spa, önceki ziyaretleriyle ülkemizde büyük ses getiren dünyaca ünlü QEPR terapisti Paul Emery’yialdığı terapi sonrası hayatı değişenler ve başarısını duyanlar için yoğun istek üzerine tekrar ağırlıyor. İyi yaşam alanında dünya trendlerini takip ederek misafirlerinin kaliteli yaşam adına tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çözümler sunan Richmond Nua, Paul Emery terapilerini konaklamalı ve konaklamasız seçeneklerlesunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder