11 Mart 2015 Çarşamba

İnoksan, Marmarisli Şeflere Akıllı Ürünü İnosmart’ı Tanıttı

Türkiye’de endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan,  Marmaris bayisi Aspek Sistem işbirliği ile Marmarisli şeflere yeni ürününü tanıttı. Marmaris Green Nature Hotels’te gerçekleşen etkinliğe, İnoksan’ın mutfaklarda zaman ve mekan tasarrufu sağlayan yeni elektrikli kombi fırını İnosmart damgasını vurdu.


Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yılı geride bırakan ve yenilikleriyle sektöre yön veren İnoksan, son teknolojiye uygun olarak üretilen elektrikli kombi fırını İnosmart’ı Marmarisli şeflere tanıttı.
İnoksan Marmaris Bayisi Apsak Sistem işbirliğiyle Marmaris Green Nature Hotels’de düzenlenen etkinlikte İnoksan, Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği üyesi olan şeflere, sürdürülebilir inovasyon anlayışının yeni ürünü elektrikli kombi fırını İnosmart ile pişirme tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi.


Hem ekonomik hem pratik…
Et, balık ve börek gibi birçok çeşidi aynı anda pişirebilme özelliğine sahip olan İnosmart, hem ekonomik hem de pratik olmasıyla dikkat çekiyor. İnoksan’ın tüm karmaşık butonları kaldırarak ‘Tek tuşla 5 farklı pişirme yöntemi’ uygulanmasını sağlayan yeni ürünü İnosmart fırınlar, %15 hammadde, %80 yağ tasarrufunun yanı sıra doğalgazlı çeşidinde %40, elektriklide ise %15 seviyelerinde enerji tasarrufu sağlıyor.
İnosmart, manuel veya otomatik yıkama seçenekleriyle en yoğun günün ardından bile kolayca temizlenme özelliğiyle profesyonellerin beğenisini topluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder