22 Haziran 2015 Pazartesi

Arap Yemekleri Wyndham Grand İstanbul Levent Mutfağı’nda

Wyndham Grand İstanbul Levent, 27 Temmuz – 01 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Arap Yemekleri Haftası” kapsamında Bahreynli şefleri ağırlamaya hazırlanıyor.  Bahreynli şefler tarafından özel olarak hazırlanan Arap yemekleri ile yemek severlere lezzet şöleni sunulacak.


Wyndham Grand İstanbul Levent Carême Rastaurant, Bahreyn Mercure Grand Hotel Seef Şefleri tarafından düzenlenecek olan “Arap Yemekleri Haftası”na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Arap mutfak kültürünü misafirler ile buluşturacak olan Carême Rastaurant, Arap yemeklerinden oluşan zengin açık büfesi ve limitsiz meşrubata eşlik edecek canlı müziği ile unutulmayacak anlar yaşatacak.

27 Temmuz-01 Ağustos tarihleri süresinde devam edecek Arap Yemekleri Haftası boyunca Carême Rastaurant’a gelen misafirler, 19.30-23.00 saatleri arasında eşsiz bir damak deneyimi yaşayacak. Geleneksel Bahreyn mutfağında öne çıkan balık, et, pilav ve hurmanın yansıra bir çeşit tatlı pilav olan muhammara, falafel ve kızartma börek olan samboosa gibi daha bir çok lezzet misafirlerin beğenisine sunulacak.

Carême Restaurant (A la Carte)  27 Temmuz – 01 Ağustos tarihleri arasında limitsiz meşrubat ve açık büfe fiyatı KDV dahil kişi başı 85 TL. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder