21 Haziran 2015 Pazar

YEPYENİ VE DAHA DİNAMİK BİR OTELCİLİK ANLAYIŞI İLE BİRLİKTE ACCORHOTELS’E MERHABA!

Her zaman yeniliklerin ve değişimin öncüsü olan Accor Grubu “AccorHotels” markasına dönüşerek sektöre adeta yeniden merhaba dedi. Yepyeni dinamik kimlik ve yeni logo, Grubun sembolü olan göçmen kuş’u  marka ve mobil uygulamanın simgesi haline dönüştürdü . Göçmen kuş ;grup ruhu, kararlılık ve seyahati sembolize etmektedir.    Grubun otellerindeki hizmet ruhunu ve markanın kimliğini yansıtan yeni görseller yeni marka platformunu desteklemektedir. Grup ayrıca yalın , çarpıcı ve evrensel yeni bir imzaya sahip: Feel Welcome…
Feel Welcome, otelciliğin cömertliğini ve tam özünü benimsemektedir: Misafirler, çalışanlar ve partnerler dâhil tüm hedef kitlelerimize hitap eden bir imzadır; kendilerini benzersiz ve ayrıcalıklı hissedeceklerdir.


AccorHotels YK Başkanı ve CEO'su, Sebastien Bazin "Grubumuz değişiyor; Accor, AccorHotels oldu ve her zaman öncelikli  olan otelci kimliğinden vazgeçmeden,en ileri dijital teknolojilerle birlikte yenilikler geliştirmeye ve şaşırtmaya devam edrek “öncü otelci”  rolüne gururla soyundu.     Feel Welcome sözü, tüm hedef kitlelerimiz için güçlü bir taahhüttür ve grup ve markaları arasındaki bağı zenginleştirmektedir."

Dijital platformu AccorHotels.com ile ilişkilendirerek, hem kurumsal hem de ticari bir marka olan AccorHotels'in gücünü ve görünürlüğünü arttırmayı hedefleyen grup, ayrıca, markayı otel markaları ekosisteminin merkezine koymayı amaçlamaktadır.  Grup markası ve otel markalarının karşılıklı bağlarını pekiştirme hedefiyle, AccorHotels tüm markaların iletişimlerini tasdik edecek ve bir uluslararası liderin itibarı, güvencesi ve uzmanlığını sağlayacaktır.  Benzer bir şekilde, marka portföyü, hem grubun hem de dijital platformun çekiciliğin ivme kazandırmak için AccorHotels'in tüm iletişim araçlarında yer alacaktır.

Bunlara ek olarak AccorHotels mobil uygulamasının yeni versiyonu yayınlamıştır.  Tüm marka uygulamaları, tüm grubun otellerini kapsayan bu tek uygulamada birleşmiştir ve bu yaz itibariyle, rezervasyon platformunda teklif edilen tüm bağımsız işletmeleri de kapsayacaktır.  AccorHotels uygulaması, mobil cihaz kullanıcılarının ilk üç seyahat uygulamasından biri olmayı amaçlamaktadır ve misafir yolculuğunun her aşamasında zenginleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır.

Grubun marka otellerinin yanı sıra AccorHotels.com'da yer alacak bağımsız oteller, misafirlerin otel incelemeleri dikkate alınarak belirlenen otel kriterlerine göre seçilecektir.   AccorHotels.com, Fransa, Brezilya, Avustralya ve Almanya dahil çeşitli pazarlarda lider bir online otel rezervasyon platformudur.  Bu nedenle bağımsız otelcilere, ihtiyaçlarını karşılayan güçlü bir alternatif ve kaliteli bir dağıtım kanalı sağlayacaktır. 2013 yılında başlayan bu dönüşüm 2015 Haziran sonu itibariyle hedefteki ilk kademe otellere sunulup Temmuz ayı itibariyle de kullanıcılara açılacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder