21 Haziran 2015 Pazar

BUTİK VE EGZOTİK: YENİ YÜZÜYLE DİVAN BODRUM

Trip Advisor tarafından en iyi oteller listesine giren Divan Bodrum, yenilenen odaları ve ilk defa hizmete giren açık hava cabanasıyla bu yaz da trendleri belirliyor. Göltürkbükü koyundaki eşsiz konumu, masmavi sahili, yaşattığı butik otel şıklığı, konforu, spa aktiviteleri ve benzersiz lezzetleriyle Divan Bodrum, size “saklı cennette” bir  yer ayırıyor… 


Dünyanın en popüler seyahat sitesi Trip Advisor tarafından en iyi oteller listesine giren Divan Bodrum’da, pencerelerden sızan mis gibi mandalina ve zeytin kokulu ağaçların yer aldığı bahçe veya alabildiğine deniz manzarası eşliğinde gün başlıyor. Misafirler, dilerlerse masmavi deniz ve Bodrum beyazının kombine edildiği marin konseptli odalarda veya rengini doğadan alan yeşil – beyaz renkli odalarda konaklayabiliyorlar. Ayrıca, otelin konforlu iskelesinde alabildiğine uzanan masmavi denizin,  palmiyelerin altındaki şezlonglarda ise havuzun tadını doyasıya çıkarabiliyorlar. Yepyeni cabanada, unutamayacakları egzotik bir masaj deneyimi yaşayabiliyor ve spa aktivitelerinden faydalanabiliyorlar. Sahil Bar’da, sıcak yaz günlerinde bir nebze ferahlamak isteyenler için gün boyu hafif ve serinletici içecekler ikram ediliyor. Dileyenler, Divan Pastanelerinin eşsiz lezzetleri eşliğinde beş çayı keyfi yapabiliyorlar. Otelde yer alan Spa’da, dinlenmek ve kendini yenilemek isteyen misafirlere çeşitli masaj ve aromaterapi seçenekleri sunuluyor. 


Bu yıl otelin menüsü de değişiyor. İskele Restaurant’ın nefis atmosferinde, öğle ve akşam yemekleri bir ziyafet havasına bürünüyor. Sıcak öğle saatlerinde Palmira Salatası, pide çeşitleri, safranlı İspanyol paellası ve kızarmış kalamar salatası gibi leziz ve sağlıklı seçeneklerin sunulduğu menüde, akşam yemeği için Divan’ın geleneksel lezzetlerinin yanı sıra farklı spesiyaller de yer alıyor. Ege ve Akdeniz’in sularının birbirine karıştığı, Göltürkbükü’nün en eşsiz koylarından birinde konumlanan Divan Bodrum, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerine, butik ve egzotik bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder