17 Haziran 2015 Çarşamba

Mülkiyeliler Kırklareli’nde Buluştu

Mülkiyeliler Birliği üyeleri, Kırklareli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanlığı ve Mülkiyeliler Birliği Vakfı Başkanlığı yapan Mehmet S. Kesimoğlu’nun davetlisi olarak Kırklareli’nde buluştu.


Buluşmada bir konuşma yapan Kesimoğlu, Mülkiyeli olmaktan gurur duyduğunu ve bu nazik davetini kırmayıp geldikleri için Mülkiyelilere teşekkür etti.Kesimoğlu, yaptığı konuşmada Mülkiyelilere Kırklareli hakkında çeşitli bilgiler vererek, Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı projeler hakkında çeşitli bilgiler verdi.


Kesimoğlu, Kırklareli’nin kültürü zengin bir il olduğunu ve bunu geliştirmek için daha fazla çalışacaklarını söyledi.Kırklareli’ni marka şehir yapacaklarını belirten Kesimoğlu, Kırıkkale ile karıştırılmayan bir il olacaklarını vurguladı.Aralarında TBMM Başkan Vekilliği de yapan Uluç Gürkan’ın da bulunduğu, devlette ve özel sektörde üst düzey görevlerde bulunan Mülkiyeliler, Başkan Kesimoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.


Kırklareli’ni çok sevdiklerini belirten Mülkiyeliler, Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu’nun Kırklareli için büyük şans olduğunu ve Kesimoğlu’nun Kırklareli’ni çok ileri seviyelere taşıyacağının altını çizdiler. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder