18 Haziran 2015 Perşembe

Yaşamı keyfe dönüştüren Bodrum Ramada yaza hazır

‘Bodrum Ramada’ Yaşamı Keyfe Dönüştürüyor
Yaşamı keyfe dönüştüren Bodrum Ramada; Ege Denizi, Kos Adası, mandalina bahçeleri ve Bitez Vadisi'ne bakan manzarasıyla yaza hazır.Bodrum’un tüm güzelliklerini içinde barındıran Bodrum Ramada, beş yıldızlı bir otel olmanın dışında, modern yaşamın rahatlığıyla oluşturulmuş ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunuyor. Bodrum merkeze sadece 5 dakika olan Bitez’de fakat doğanın ve sessizliğin içinde, tatilden keyif almayı sağlayan bir kaçış noktası. Bu özelliğiyle merkezdeki gürültülü yaşamanın olumsuz koşullarına da alternatif sunarak farklılaşıyor.


Ödüllere Doymuyor
Açıldığı günden bu yana birçok ödül ile başarısını taçlandıran Bodrum Ramada, Tripadvisor’ın Türkiye’nin En İyi Otelleri ve En Lüks Otelleri Bodrum kategorisinde Travelers Choice ödülünü alarak 2014 ve 2015 senesinde en iyi oteli seçildi. Wyndham otel grubunda 2012 yılının en iyi açılış oteli ödülünün sahibi Bodrum Ramada;  Tripadvisor 2013 Mükemmeliyet Ödülü, Trivago 2014 Türkiye’nin En İyi Ramada Oteli, Venere.com 2013 En Çok Oy Alan Otel gibi birçok ödülün de sahibi…


Yaşamı Keyfe Dönüştürmek İçin Tasarlandı
Doğası, yaşam konsepti ile sadece yaz tatili yapmak için ayrıcalıklı bir yer olmaktan öte, 12 ay boyunca ziyaret edilebilecek keyifli bir mekan alternatifi sunuyor.20.000 m2’lik alan içerisinde 129 odası bulunan Bodrum Ramada; her detayı düşünülmüş ve misafirlerinin tüm gereksinimlerini karşılayacak kapasitede hizmet veren doğa ve deniz manzaralı odalarına ilave olarak, özel havuzlu bağımsız villa alternatifleri ile de öne çıkıyor. 

2.750 m2 alan içerisinde misafirlerin konforu ve rahatı düşünülerek dizayn edilmiş Mystic Wellness da, uzman trainer ve Uzakdoğulu masaj terapistleri eşliğinde misafirlerin hem spor yapabileceği hem de dinlenebileceği; hamam, sauna, fitness, squash, spinning, pilates ve tenis kortu da bulunuyor. 
Bodrum Ramada, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini ve zengin sushi alternatiflerini Bitez vadisi ve Ege Denizi manzarası eşliğinde The Club Restoran’da sunuyor. Aynı zamanda Bodrum Ramada da taş fırından çıkan lezzetler gün içerisinde tadılabilecek alternatifler yaratıyor. 

Bodrum’da Eğlenceyi Ve Sakinliği Bir Arada Yakalamak İsteyenlerin Adresi
Ramada Resort Bodrum, şehrin içinde ama şehrin dışında gibi konaklamaya izin veren önemli bir çekim merkezi oluşturuyor. Bodrum’un eğlencesinin tadını çıkardıktan sonra, deniz manzarasının ve yeşilin içinde bir sığınma bölgesi. Güneşlenmek istenildiğinde geniş havuz alanları ve özel servis ağıyla da 10 dakikada beachlere ulaşabileceğiniz özel bir yer olma özelliği taşıyor.

Fark Yaratan Toplantı ve Seçkin Davetler İçin Tercih Ediliyor
Bodrum Ramada, Valle toplantı salonları ve workshopları ile tüm kongre, davet ve etkinlikleri kişiye özel sunduğu çözümler ile ayrıcalıklı kılıyor. Kos Adası, Bitez vadisi ve mandalina bahçesi manzaralı, 600 kişi oturma kapasiteli, gün ışığı alabilen, bölünebilen, ses ve ışık sistemlerini bünyesinde barındıran Bodrum Ramada, farklı kapasite ve düzenlerde profesyonel iş dünyasını ve konuklarını ağırlıyor.

Özel davetler, temalı kutlamalar ve düğünler için tek tek detayların düşünülerek hizmet verildiği Bodrum Ramada, yüksek teknoloji ve ekipmanlarla donatılmış, modern ve şık toplantı salonlarıyla dikkat çekiyor. Birçok organizasyon için etkinliğe özel catering servisi de bulunan Bodrum Ramada, Dünya mutfaklarının en leziz örneklerini ise kendi çatısı altında barındırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder