17 Haziran 2015 Çarşamba

SARAY MUHALLEBİCİSİ’NDEN RAMAZAN AYINDA KİŞİYE ÖZEL İFTAR MENÜSÜ

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri olan Saray Muhallebicisi 1935 yılından bu yana geleneksel, doğal, taze ve kaliteli ürün ilkesiyle hizmet veriyor. 80 yıldır alışkanlık yaratan lezzetlerin değişmez adresi Saray Muhallebicisi, büyük bir el emeği ve ustalıkla hazırladığı zengin ürün çeşitleri ile bu Ramazanda da iftar sofralarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.


Kendi iftar menünüzü hazırlayın, iftarda fix menüye ek ücret ödemeyin!
Tavuk etli çorba, Saray döner, tavuklu pilav, kazandibi, Saray sarma, ekmek kadayıfı gibi Saray Muhallebicisi’nin klasikleşmiş tatlarının yanı sıra; manda sütünden özel üretim doğal Saray yoğurdu, ayranı ve kaymağının da yer aldığı Saray Muhallebicisi’nin katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan zengin ürün çeşitleriyle Ramazanda ek ücret ödemeden bütçenize uygun leziz iftar menünüzü kendiniz oluşturabilirsiniz.


Ramazan boyunca güllaç keyfiniz Saray Muhallebicisi farkıyla…
İftar sofralarının vazgeçilmezi olan güllaç tatlısı, Ramazan boyunca Saray Muhallebicisi farkıyla müdavimlerini keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Saray Muhallebicisi’nin meşhur güllacının yaprakları arasında pirinç ceviz kullanılırken, bol miktarda sütle kaplanan katmanlarının üzeri ise nar taneleri ve Gaziantep’ten gelen özel fıstık ile süsleniyor. Bu hafif ve özel güllacı Ramazan boyunca Saray Muhallebicisi’nin tüm şubelerinde tadabilir, ev ve işyerleriniz için de sipariş verebilirsiniz.

Sahurda da açık!
Ramazan ayında gerçekleşen iftar organizasyonları ile büyük beğeni toplayan Saray Muhallebicisi; Beyoğlu, Teşvikiye, Etiler, Fatih, Galleria Avm ve Suadiye  şubelerinde bu yıl da sahurda müşterilerinin hizmetinde olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder