18 Haziran 2015 Perşembe

RAFFLES ISTANBUL ZORLU CENTER, ZENGİN İFTAR MENÜSÜYLE RAMAZAN AYINDA KONUKLARINI AĞIRLAYACAK

Şehrin merkezindeki lokasyonuyla kısa sürede yerli ve yabancı misafirlerin tercihi olan Raffles İstanbul Zorlu Center, İstanbul’un en iyi çağdaş Türk lokantalarından Rocca Restaurant’ın özel iftar menüleri ile Ramazan’ı karşılamaya hazır.


“Lüks ne yaptığınızla değil, nasıl hissettiğiniz ile ilgilidir” felsefesiyle İstanbul’a “duygusal lüks” kavramını taşıyan Raffles, bu yıl Ramazan ayında iftar için nezih ve lezzetli bir adres arayanlara, otelin Executive Chef’i Ali Ronay yönetimindeki Rocca Restaurant’ta, fasıl müziği eşliğinde lezzetli bir iftar menüsü sunuyor.


Türk mutfağının lezzetlerini modern bir yorumla sunarak kısa sürede şehrin en çok tercih edilenlerinden biri haline gelen Rocca Restaurant, Ramazan’a özel olarak hazırlanan geniş açık büfe menüsü ve restoranın ferah ve şık atmosferinde keyifle dinlenecek geleneksel canlı fasıl eşliğinde, konuklarını keyifli bir iftar sofrasına davet ediyor. Soğuk ve sıcak başlangıçların, çorba ve iftariyeliklerin yanı sıra, turşu,  yerli peynir ve böreklere kadar uzanan açık büfede, ana yemek ve tatlılardan başka; Hatay lezzetleri, et ve dondurma istasyonları da mevcut.Çay, kahve, ayran, şerbet, limonata gibi tüm meşrubatların dahil olduğu açık büfe iftar menüsünün fiyatı, kişi başı fiyat 145TL.

KALABALIK İFTARLAR İÇİN…
Raffles İstanbul Zorlu Center’da Ramazan ayı boyunca, iş arkadaşları, şirket iftarları ve küçüklü büyüklü gruplar için özel salonlar ve 700 kişi yemek kapasiteli balo salonunda da iftar set menüleri ve açık büfeleri sunulabilecek.
Rezervasyon için; 0212.924 02 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder