22 Haziran 2015 Pazartesi

BACKHAUS İLE YAZ AYLARI SERİN GEÇİYOR

Dünyaca ünlü şeflerin tariflerinden yola çıkan Backhaus, ev yapımı bol lifli limonata ve yeşil ayranı ile yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Günün her saati tercih edilebilen Backhaus’a özel limonata ve yeşil ayran, leziz sohbetlerin kapılarını aralıyor.Backhaus yeşil ayran, yazın sıcağın etkisiyle vücudun kaybettiği minarelleri ve suyu karşılamak için ideal. Nane ve fesleğenli Backhaus yeşil ayran ise sıcak yaz günlerine ferahlık katıyor. Özenle seçilmiş limon ve kabuklarından her gün taze yapılan limonata ise yemeklerin yanı sıra Backhaus keklerine, pastalarına, kurabiyelerine eşlik ediyor. Gerek tadı gerekse sunumu ile iştah artırıyor. Bol lifli Backhaus limonatasında yer alan limon kabuğu, bağışıklık ve sindirim sistemine yardımcı olurken kemikleri güçlendiriyor ve cildi doğal parlaklığına kavuşturuyor. 
Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern ve geniş çeşitte lezzeti bir arada sunuyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder