21 Haziran 2015 Pazar

Titanic Deluxe Berlin “Senses” Ödül Törenine Ev Sahipliği Yaptı

Berlin’in kültür ve tarih merkezi olarak kabul edilen Französische Straße de yer alan Titanic Deluxe Berlin geçtiğimiz günlerde dünyanın en prestijli yayınlarından Senses Dergisi’nin düzenlediği “Senses Ödülleri” gecesine ev sahipliği yaptı. Avrupa’nın önde gelen Aristokratlarının, sanatçıların ve bürokratların katılımıyla gerçekleşen gecede unutulmaz anlar yaşandı.


Monte Carlo, St. Petersburg, Bombay ve Şangay, Londra ve Berlin gibi dünyanın en güzel şehirlerinde özenle seçilen markalara verilen Senses Ödülleri’nin kutlama gecesine Prens Dr. Asfa Wossen Asserate, Prenses Fay Jahan Ara, Prenses Ehrengard von Preussen, Prenses Viktoria von Preussen, Prens Alada Da Bokpe von Benin, Kont Rudolf von Roon başta olmak üzere Almanya’nın önde gelen aileleri katıldı.


Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aygün ve Eşi Sedef Aygün ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Saim Aygün ve üst düzey yöneticilerin de bulunduğu geceye ev sahipliği yapan Titanic Deluxe Berlin, tüm Titanic Otellerinde var olan misafirperverliğini, kaliteli hizmet anlayışını ödül gecesinde de kusursuz olarak gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder