9 Haziran 2015 Salı

ORIENT TERRACE’TA YAZ HAVASI

Pera Palace Hotel Jumeirah, yaz sezonunu Orient Terrace’ın özel menüsüyle açıyor.Etkileyici atmosferi, doğal meyve sularıyla hazırlanan leziz kokteylleri, seçkin menüsü ve kaliteli servisiyle şehrin en popüler mekanları arasında yer alan Orient Terrace bu yaz, sevilen kokteylleri arasına yenilerini ekledi.


Pera Palace Hotel Jumeirah, sevilen mekanı Orient Bar Terrace’ı bu yıl da özel bir yaz menüsüyle misafirleriyle buluşturuyor. Eğlence ve lezzet hayatına farklı bir soluk getiren Orient Bar Terrace, seçkin menüsündeki doğal meyve sularıyla hazırlanan kokteylleriyle iddiasını vurguluyor.


Ernest Hemingway’in Jackie Onassis’i mi, Agatha Christie’nin Poirot’u mu?
Orient Bar Terrace, yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin kavının yanı sıra, özel kokteylleriyle de misafirlerinin kalbini çalacak. Adını 125 yıllık tarihi boyunca Pera Palace Hotel Jumeirah’ta konaklayan ünlülerin eserlerindeki karakterlerden alan kokteylleriyle Orient Bar Terrace, yaz boyunca adından söz ettirecek. ….. isimli kokteyller mekanda 45 TL’ye sunulacak.

Her gün 10.00-02.00 saatleri arasında açık olan Orient Bar Terrace, bu yaz da sıcak havalarda İstanbul’un vazgeçilmez mekanı olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder