18 Haziran 2015 Perşembe

DOUBLETREE by HİLTON ISTANBUL PİYALEPAŞA YAŞAMIN ODAK NOKTASI OLACAK

Piyalepaşa’nın İlk 5 Yıldızlı Oteli Açılıyor 
Ofton İnşaat tarafından yaklaşık 450 yıllık geçmişiyle İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Piyalepaşa’da yaptırılan ilk 5 yıldızlı otel DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa hizmete giriyor.  


Adını 1570’lerde bölgeye cami, medrese, tekke, mektep, türbe, çarşı, hamam ve sebilden kurulu bir külliye yaptıran Piyale Mehmed Paşa’dan alan, bulunduğu konum nedeniyle her zaman ticaret ve yaşantının odak noktası olan Piyalepaşa’da; Ofton İnşaat tarafından yaptırılan ilk 5 yıldızlı otel DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa; farklı konseptlerdeki konforlu 203 odası, huzurlu ve sakin ortamı, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitedeki toplantı salonları ve panoramik İstanbul manzarasına sahip Executive Lounge’u ile iş dünyasının ilk tercihi olmayı hedefliyor.

İskandinav Ormanları’nın Yosunları ile Nefes Alan Otel
Toplam 203 adet odası bulunan DoubleTree by Hilton Piyalepaşa İstanbul’un iç mekan dekorasyonunda İskandinav Ormanları’ndan doğallığı korunarak toplanan yosunlar kullanıyor. Misafirlere doğadan gelen yeşil ile sakin, huzurlu ve nefes alabilen bir ortam sunuluyor. Yüksek tavanı sayesinde güneş ışığıyla dolacak olan lobinin yosun bulunan duvarlarında küçük şelaleler yer alacak. Misafir katında yer alan koridorların lobiye hakim manzara ise otelde konaklayan misafirlerin her daim sosyal olmasına olanak tanıyacak.

Aynı zamanda Leed Sertifikası adayı olan DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa misafirleri; kapalı havuzdan hamama, fitness centerdan masaj ve bakım odalarına kadar tüm sağlık ve spor ihtiyaçlarına sahip olacak. Otelde konaklayacak misafirler, Roof katında bulunan toplam 80 kişi kapasiteli Executive Lounge’dan ise İstanbul manzarasının tadını çıkartacak. 

Toplantıların yeni merkezi Piyalepaşa olacak
Dünyanın sayılı meydanlarından biri olan Taksim’in yanı başında, çevreyolu bağlantılarına, D-100 karayoluna, metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına ulaşım kolaylığı sunan, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkan Piyalepaşa’da konumlanan DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa iş dünyasının tercih edeceği önemli bir lokasyon olacak. Otel, bulunduğu konum nedeniyle Haliç, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına eşit uzaklıkta ve kolay ulaşım imkanı sunacak. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’nın en büyük özelliklerinden biri ise 550 metrekare alana sahip, sütunsuz ve ileri teknoloji ile donatılmış balo salonu olacak. Balo salonu, beşe ayrı parçaya bölünerek 400 kişiye kadar birbirinden farklı gruplara toplantı imkanı sağlayacak. 

İstanbul’un yeni Turizm bölgesi Piyalepaşa Değerleniyor
DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’nın bulunduğu bölgede başlayan kentsel dönüşüm ileİstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa, eskiden olduğu gibi ticaret ve sosyal yaşamın odak noktası olacak.

Piyalepaşa ve çevre bölgeleri konumu itibariyle İstanbul’un ihtiyaç duyduğu bir dönüşüm sürecine girerek gelişimini turizm yönlü olarak gerçekleştiriyor. İnşaatına başlanan Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi, Haliç Yat Limanı Projesi, Koç Çağdaş Sanat Müzesi ve Polat Holding Gayrimenkul Yatırımı ile bölgede sadece mekansal değil, ekonomik, sosyal ve kültürel bir dönüşüm yaşanıyor. Ayrıca 1893’te ibadete açılan Panayia Evangelistria Kilisesi ise yine bölgenin turizm potansiyelini artıran bir diğer unsur olarak gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder