21 Haziran 2015 Pazar

TALISE SPA’DA TAZELENİN

Bodrum’un çarpıcı güzelliğini yansıtan Zeytinlikahve Koyu’nun incisi Jumeirah Bodrum Palace Hotel, Talise Spa ve Wellness Merkezi’yle beraber konuklarına benzersiz bir spa deneyimi yaşatıyor. Bodrum’un eşsiz manzarasının serildiği yamaçlar üzerine kurulu Talise Spa ve Wellness Merkezi, terapileri ve bakımların yer aldığı geniş spa menüsü sayesinde misafirlerini yaşamın tüm stresinden arındırarak canlı, dinlenmiş bir beden ve ruha sahip olmanın anahtarını sunuyor.


Dünyanın çeşitli yerlerinden getirtilen profesyonel terapistlerin bulunduğu özel spa merkezinde konukların tercihine göre dinlendirici, uyandırıcı veya canlandırıcı nitelikte masajlar  uygulanıyor.  Açık ve kapalı deniz suyu tedavisi havuzları, su tedavisi odaları, sauna,  buhar odası, buz fiskiyesi, güzellik salonu, kuaför, 2 dinlenme odası, Talise Fitness Merkezi ve stüdyosununda bulunduğu bölüm 2.700 m2’ de 12 özel bakım odasından meydana geliyor.


Konukları için her ayrıntıyı düşünen Talise Spa ve Wellnes Merkezi “Vitamin Bar” adlı özel mekanında ise sunduğu sağlıklı, orijinal ve özgün  kokteyleriyle de ezberleri bozuyor.


Vazgeçilmeyen Gelenek: Türk Hamamı
Mermer, mozaikler ve kiraz ağacıyla dekore edilmiş Türk Hamamı, Spa Merkezi’nin en keyifli alanı olarak ön plana çıkıyor. Yüzlerce yıllık bir gelenek olan Türk Hamamı otelin özgün yorumuyla konuklara farkındalık katıyor. Geleneksel bakımların yanı sıra “Rose or Gold Hamam”, “Signature Royal Ottoman” ve “Coffee Peeling” bakımlarıyla alışılmışın dışında hizmetler veren merkez, vücudun yeniden doğuşuna şahitlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder