16 Haziran 2015 Salı

WOW ISTANBUL OTEL 11 AYIN SULTANI RAMAZANI SULTANLARA YARAŞIR LEZZETLER İLE KARŞILIYOR

Kongre turizminin öncü markası WOW Istanbul Hotels & Convention Center  onbir  ayın sultanı Ramazan'ı zengin iftar mönüleri ve birbirinden leziz geleneksel lezzetler ile karşılıyor.


WOW Istanbul Hotel Mezzanine Restaurant’ta kişi başı 59 TL olarak sunulan zengin açık büfe Ramazan mönüsünde; Geleneksel Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları olan iftariyelikler, çorbalar, kebaplar ve tatlılardan , geleneksel şerbetlere kadar  oluşturulan alternatifli çok sayıda lezzet  yer alıyor. Elvan Kız Çorbası , Hünkar Beğendi , Divan’ı Hümayun Helvası, Demirhindi şerbeti gibi geleneksel tatlar, Krokanlı Güllaç gibi farklı tatlar  konukların beğenisine sunuluyor. 

Şirket ve özel gruplarınıza yönelik 10 kişiden 3000 kişiye kadar tüm özel iftar davetlerinizde de WOW İstanbul’un ödüllü mutfak şefleri tarafından oluşturulan  Türk mutfağının en leziz tatlarıyla ,Ramazan ayında sultanlara yakışır iftar sofralarında dostlarınızı ağırlayabilirsiniz. İftar mönüleri hakkında daha fazla bilgi alabilmek ve rezervasyon yaptırmak için 0 212 468 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder