17 Haziran 2015 Çarşamba

Tüm Yıla Yayılan Benzersiz Tatil Keyfi D-RESORT GRAND AZUR MARMARİS

Yeşillikler içinde, denizin hemen yanı başında, Marmaris’in en köklü otellerinden D-Resort Grand Azur Marmaris; güler yüzlü servis anlayışı, üstün hizmet kalitesiyle yurtiçinden ve yurtdışından konuklarını ağırlıyor. Çam ağaçları, palmiyeler ve endemik türdeki rengarenk bitkilerle çevrili ödüllü bahçelere sahip otel, mavi bayraklı plajı ve denize sıfır konumuyla da öne çıkıyor.


Çocuklarıyla birlikte tatil yapmaktan vazgeçmeyen aileler için de farklı alternatifler sunan D-Resort Grand Azur’da, 04-12 yaş çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği aktiviteler ve özel programların yanı sıra yine çocuklar için ayrılmış kaydıraklı özel oyun havuz bulunuyor. Birinci sınıf su sporları merkezi ile ücretsiz kullanılabilen tenis kortları ise büyüklere sunulan günlük aktivitelerden sadece birkaçı... Ayrıca yine yetişkinler için animasyon ve dileyen misafirlerin katılabileceği eğlenceli su ve spor aktiviteleri ile birlikte kumsalın hemen yanında yer alan barda, her gece sunulan canlı müzik performansı da Grand Azur’da benzersiz bir tatilin anahtarını sunuyor.


Otelin en üst katında hizmet veren tüm koya hakim panoramasıyla yöredeki tek et restoranı konseptiyle yaz-kış Marmaris’in en özel restoranlarından olan Steak & Bar, D-Resort Grand Azur’un en önemli lezzet duraklarından olurken kıyı restoranlarıyla da yazın, damak tadından vazgeçmeyip hem sağlıklı hem bol seçenekli lezzet alternatifleri arayanların tercihi oluyor. Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunan Palmiye Restoran ise zengin mutfağıyla hizmet veriyor. Otelin farklı noktalarına dağılmış beş adet barı da geniş içecek menüsü ile yazın tadını unutulmaz kılıyor.


12 AY SAĞLIKLI YAŞAM
Azur Spa, Marmaris’teki en büyük ve kapsamlı hizmet sunan spa merkezi, tüm yıl boyunca tüm bölgenin favorisi. Spa merkezinde keyifli bahçe manzarasına hakim yerden tavana cam ve yüksek teknoloji fitness merkezinin yanı sıra bölgenin tek ısıtmalı yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna da bulunuyor. Görkemli spa merkezi özel hamamı, saunası, buhar banyosu, masaj ve terapi odalarıyla konukların dinlenmek ve yenilenmek için ideal bir kaçış noktası. Yaz kış hizmet veren D-Resort Grand Azur Marmaris; toplantı ve davet düzeninde 350 kişilik kapasiteye sahip Grand Hall’ün yanı sıra 35 kişi kapasiteli Mar adlı toplantı salonuna sahip. Tüm konferans ve toplantı salonları tamamıyla yenilen otelin konferans paketleri kapsamında internet ve teknik cihazlar ücretsiz olarak sunuluyor. Marmaris’in merkeze yürüyüş mesafesinde olan D-Resort Grand Azur Marmaris,  Dalaman Uluslararası Havaalanına 90 km, Bodrum Uluslararası Havaalanı’na ise 130 km uzaklıkta. Tüm odaları, lobi alanı, restoranları renove edilen otel, çoğu deniz manzaralı 324 büyük ve lüks odası, King ve Grand Suite’leri ile tüm beklentileri karşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder