16 Haziran 2015 Salı

CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE HOTEL DÜNYA GÜZELLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Konforun ve şıklığın güler yüzlü atmosferinde misafirlerine kaliteli ve ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşatan “Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel”i dünya güzellerini ağırlamaya devam ediyor… Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel; 24 Mayıs 2015 tarihinde yüzlerce kızın katılımı ile gerçekleşen ön eleme heyecanı ile başlayan Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması yolculuğunda, finalistleri 11 Haziran 2015 yarışma gecesine kadar yoğun kamp döneminde ağırladı.


11 Haziran 2015 gecesi düzenlenen Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması finalistlerine destek vermek amacı ile Başkan Can SANDIKÇIOĞLU’nun özel davetlisi olarak 3 gün boyunca Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel’de konaklayan Miss World İsveç 2014 Olivia ASPLUND ve Miss World İsveç 2015 Natalia FOGELUND, konaklamaları esnasında Hotel Genel Müdürü Önder DİNLER tarafından şeref konuğu olarak ağırlandı.


Miss Turkey 2014 güzeli Amine GÜLŞE ile İsveç’in aynı şehrinde büyüyen ve yakın arkadaş olan Miss World İsveç 2015 güzeli Natalia FOGELUND ile Miss World İsveç 2014 güzeli Olivia ASPLUND güzellik kraliçesi taçlarını ve bantlarını takarak Crowne Plaza İstanbul Harbiye’ye özel pozlar verdiler. İsveç güzelleri ASPLUND ve FOGELUND; Türk Hamamı, Sağlık Kulübü ve diğer otel hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Kısa süre misafir oldukları İstanbul’un, eski şehir tarafında Ayasoyfa ve Sultanahmet Camii’nin güzelliğine hayran kaldıklarını ve büyülü bir şehir olan İstanbul’a daha uzun süreli tatiller için de geleceklerini belirttiler. İsveç güzelleri Wolksvagen Arena’da görkemli bir şovla hazırlanan Elidor Miss Turkey 2015 Yarışmasında da güzel finalistleri yalnız bırakmadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder