22 Haziran 2015 Pazartesi

Cirque du Soleil deneyimi Club Med ile Dominik Cumhuriyeti’nde!

Cirque du Soleil, Dominik Cumhuriyeti’ndeki Club Med Punta Cana tesislerinde açıldı. “Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil”deki interaktif oyun alanları, herkesi seyahat deneyimine yeni bir boyut katmaya ve Cirque du Soleil gösterilerinde sergilenen akrobatik disiplinleri öğrenmeye davet ediyor! Premium Her Şey Dâhil tatil konseptini 65 yıl önce başlatarak sektöre öncülük eden Club Med ve sirk sanatları alanında çığır açan eğlence şirketi Cirque du Soleil, Dominik Cumhuriyeti’ndeki  Club Med Punta Cana tesislerindeki “Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil”in açıldığını müjdeledi. 


Bu benzersiz konsept, Club Med misafirlerine ünlü Cirque du Soleil gösterilerinde sergilenen akrobatik disiplinleri öğrenme şansı sunarak, deneysel seyahat kavramını kelimenin tam anlamıyla yeni bir boyuta taşıyor. Bu iki ikonik küresel marka mutluluk üretmeyi amaç edinen iki hayalperest tarafından kuruldu ve her ikisi de macera ve heyecan tutkusuna dokunan yenilikçi deneyimlerle mutluluk üretmeye devam ediyor. 


Club Med Punta Cana’daki benzersiz “CREACTIVE by Cirque du Soleil” interaktif oyun alanı misafirlerine uçan trapez, akrobatik bungee, ip cambazlığı, hava dansı ve trambolinden maske boyama, makyaj ve jonglörlüğe uzanan 25’i aşkın akrobasi ve sanat dalını Premium Her Şey Dahil paketi içinde öğrenme şansı sunuyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların yeni deneyimler yaşamasını ve eğlenmesini sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanan bu rengârenk ve düşsel dünya, ziyaretçilerini içine çekecek. Misafirler Cirque du Soleil’in özel eğitmenlerinin yardımıyla yepyeni yeteneklerini keşfedip, kendilerini geliştirecek.  

Burada sizi nelerin beklediğini görmek için videoya göz atın: www.clubmed.us/creactive.
Club Med Punta Cana, Dominik Cumhuriyeti’nin nefes kesen güzelliklerinin tadını çıkarmak isteyen çiftler ve aileler için farklı alanlarda düzenlenmiş mükemmel bir tatil mekânı. Club Med’in çocuk kulüpleri, çocuklara ve gençlere özel aktiviteler ve spor olanakları sunarken, yetişkin misafirlerimiz leziz yemeklerin, huzur veren plajların, havuzların ve çeşitli aktivitelerinin tadını çıkarabilir.  
Cirque du Soleil Başkanı ve CEO’su Daniel Lamarre bu heyecan verici ortaklık hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı: “25 yıldan uzun bir süredir sirk sanatları eğitimi sunan Club Med’in başarısından ve benzersiz kimliğinden doğan bu ortaklık doğal bir sonuçtu. Şimdi ise Cirque du Soleil’in 30 yıllık deneyimi ve birikimiyle bambaşka bir renk kazanacak.”


Club Med Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Henri Giscard d’Estaing ise şöyle konuştu: “Bu yeni konsept sirk sanatının rakipsiz öncüsü Cirque du Soleil’in deneyim ve bilgi birikimini, Club Med misafirlerine fayda sunacak şekilde geliştirecek. Ayrıca, Club Med’in güzel tatil mekânlarında sıradışı hatıralar yaratma konusundaki mirası ve yeteneği de bu konsepte katkı sunacak.”





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder