11 Haziran 2015 Perşembe

DoubleTree by Hilton İstanbul-Moda’da Ramazan Boyunca Fasıl Eşliğinde İftar

Anadolu Yakası’nın göz kamaştıran nostaljik  semti Moda’da konumlanan DoubleTree by Hilton, Ramazan ayı boyunca misafirlerini canlı fasıl müziği eşliğinde ağırlayacak. Otel içerisinde yer alan, yemyeşil bahçesi ve samimi atmosferi ile The Doubles Restaurant’ta Şef Sinan Duran, Modern Türk ve Klasik Osmanlı mutfağını kendine özgü dokunuşları ile yorumluyor.


Kadıköy sahilindeki merkezi konumunda; çağdaş tasarımlı ve şık dekorasyonu, samimi ve sıcak servisiyle birleştiren, huzurlu bir bahçeye açılan The Doubles Restaurant, Ramazan ayında konuklarına Türk ve Osmanlı Mutfağı’nın özgün tatlarından oluşan bir açık büfe sunuyor.
 Geleneksel iftariyelikler, zeytinyağlılar, sıcak başlangıçlar ve saray mutfağından önde gelen çorba çeşitlerinin yanı sıra zengin menüde her gün farklı beş ayrı çeşitten oluşan ana yemek seçimleri bulunuyor.

 The Doubles Restaurant’ta ramazan ayı boyunca sunulacak olan Osmanlı Şerbeti de, son derece sağlıklı ve besleyici olmasının yanı sıra lezzeti ile de damaklarda eşsiz bir tat bırakacak.
 

Her güne özel farklı tatlar sunan The Doubles Restaurant’da kişi başı iftar menüsü 90 TL, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirim uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder