18 Haziran 2015 Perşembe

Burgan Bank’tan Turizm Sektörüne 10 Yıla Kadar Vade Fırsatı!

Burgan Bank’tan Turizm Kredisi ve Hizmet Paketleri
Burgan Bank, Türkiye ekonomisinin en önemli sektörlerinden turizme özel avantajı bol ‘Turizm Kredisi ve Hizmet Paketleri’ sunuyor. Otellere yönelik bu Turizm Kredisi’nde 10 yıla kadar vade seçeneği, 2015 yılında sadece faiz ödemesi ve cazip bankacılık paketleri yer alıyor.  


Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın en güçlü bankalarından Burgan Bank Grubu’nun Türkiye iştiraki olan Burgan Bank, turizm sektörünü sahiplenerek bu sektörün büyümesi ve gelişmesi için yeni ürünler geliştiriyor, yerli ve yabancı yatırımcıları desteklemeye devam ediyorİşletmecilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanan Turizm Paketi kapsamında, turizm sektöründe faaliyet gösteren otellere TL, Euro ya da USD cinsinde, 10 yıla kadar vadeli kredi imkânı sunuluyor. Uygun faiz oranlarına sahip kredinin işletmelere sağladığı avantajlardan bir diğeri ise 2016 Haziran’a kadar anapara ödemesi yapılmıyor.Gerek bireysel bankacılık alanlarında, gerekse kurumsal ve ticari bankacılık alanlarında müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek ürün geliştirmeyi misyon edinen Burgan Bank, hayata geçirdiği avantajlı turizm kredisinin dışında, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak Oda Kahvaltı Paketi ve Ultra Her Şey Dâhil Paketi olarak adlandırdığı cazip bankacılık hizmet paketlerini de sunuyor. 


 “Oda Kahvaltı Paketi”ni tercih eden otel işletmecileri; bir yıl boyunca ilk 25 yapraklık çek karnesini, Burgan Bank çeklerinde çek tahsilatını, internet şubesi ve çağrı merkezi kullanılarak yapılan 60 adet EFT ve havale işlemlerini ücretsiz yaparken, 1 adet hesap için hesap işletim ücreti muafiyetinden faydalanabilecekler. “Ultra Her Şey Dâhil Paketi”ni tercih eden otel işletmeleri ise; bir yıl boyunca ilk 25 yapraklık çek karnesini, Burgan Bank çeklerinde çek tahsilatını, internet şubesi ve çağrı merkezi kullanılarak yapılan 60 adet, şubeden yapılan 40 adet EFT ve havale işlemini ücretsiz yaparken, 1 adet hesap için hesap işletim ücreti muafiyetinden de faydalanabilecekler. 

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş, “Burgan Bank olarak turizm sektörüyle özel olarak ilgilendiğimizi ve sahiplendiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu sektörü sahiplenmemizin temel nedeni, turizm sektörünün ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında ve tanınmasında büyük bir rol oynamasıdır. Dolaysıyla, turizm sektörüne gönül vermiş olan yatırımcıların, işletmecilerin yanında olmak ve onları desteklemek de bizim için ayrı bir önem taşıyor. Turizm Kredisi sayesinde otel işletmecileri, 10 yıl gibi uzun bir vade seçeneği ile cazip faizli kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. 

Üstelik bu kredi, 2016 Haziran ayına kadar anapara ödemesiz olup 2015 sonbaharda sadece faiz ödemeli bir kredi. Ayrıca isteyen müşterilerimiz kapsamlı ve avantajlı bankacılık hizmet paketlerimizden de yararlanabiliyorlar. Deneyimlerimiz ve müşteri ilişkilerimizden bildiğimiz üzere her müşterinin kullandığı bankacılık işlemleri bir diğerinden farklı oluyor. Bu nedenle bankacılık hizmet paketlerini de Oda Kahvaltı Paketi ve Ultra Her Şey Dâhil Paketi olarak iki farklı alternatifle müşterilerimize sunduk. Otellere yönelik hazırladığımız bu kredi ve cazip bankacılık hizmet paketleri ile müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını karşılayarak rahat nefes alacaklarına inanıyoruz. 2015 yazının tüm turizm sektörü için hareketli, bol kazançlı ve hem turizmcileri,  hem de tatilcilerin yüzünü güldürerek geçmesini temenni ediyoruz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder