21 Haziran 2015 Pazar

ON BİR AYIN SULTANINI İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ŞİŞLİ’NİN GELENEKSEL İFTAR LEZZETLERİ İLE KARŞILAYIN

On bir ayın sultanı Ramazan, İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin konsept restoranı The Dish Room’da kurulan tadına doyulmayacak iftar sofralarıyla şenleniyor. Ramazan ayı boyunca İstanbul Marriott Hotel Şişli, yalın ve tarz sahibi dekorasyonuyla öne çıkan konsept restoranı The Dish Room’da geleneksel Ramazan sofralarının şanını taşıyan enfes iftariyelikleriyle konuklarını ağırlıyor.


The Dish Room’un ödüllü şefleri tarafından hazırlanan bu uzun lezzet yolculuğu Türk mutfağının geleneksel usullerle yapılan leziz yemeklerinden, yaz mevsimine uygun, hafif ve ferahlatıcı alternatiflere kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor. 


Konuklar, The Dish Room’un açık büfe mutfağında, Ramazan’ın sembol lezzetleri pide ve güllaç başta olmak üzere, zeytinyağlılardan et yemeklerine; şerbetli tatlılardan mevsim meyvelerine kadar elli çeşiti aşan bir ikram ziyafeti ile buluşuyor. Ayrıca ev yapımı Osmanlı usulü şerbetli meşrubatlar da bu enfes tatlara eşlik ediyor.Konsept olarak The Dish Room’da daima benimsenen sofrada paylaşım anlayışı, ayrıca, Ramazan ayındaki kardeşlik ve muhabbet ruhuyla birleşerek, nimet için duyulan şükran ve yardımlaşma duygularını da tazeliyor.İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin özgün ve keyifli restoranı The Dish Room’da sunulan iftar büfesinin kişi başı fiyatı limitsiz meşrubat, çay ve kahve dahil 89 TL. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder