16 Haziran 2015 Salı

PLATO ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE BABALAR GÜNÜ COŞKUSU

21 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’ne özel Tavla Turnuvası düzenleyecek olan Plato Alışveriş Merkezi, 13-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği Babalar Günü Kampanyası’nda ise Plato Card ile gün içerisinde 75TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine anında sürpriz hediyeler kazandıracak

21 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü ‘nde babasına en değerli hediyeyi vermek isteyenler için “Bir Hediye Sizden Bir Hediye Bizden” adıyla özel bir kampanya düzenleyen Plato Alışveriş Merkezi,     13 - 21 Haziran tarihleri arasında Plato Card ile gün içerisinde 75TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine, Danışma Bankosu ’nda bulunan hediye zarflarından birini seçerek; kravat, gömlek, iftar yemeği ve daha birçok sürpriz hediyeyi kazanma fırsatı sunuyor.
Tavladaki başarısını tescillemek isteyenlere özel turnuva Plato’da

Babalar Günü’ne keyif katmak amacıyla düzenlenen “Geleneksel Tavla Turnuvası” , 21 Haziran Pazar günü İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği hakemlerinin huzurunda Plato Alışveriş Merkezi ’nde gerçekleşecek.  Tavladaki başarısını tescillemek isteyen ve bileğine güvenen herkesin katılabileceği turnuvanın 1. 2. ve 3.’süne birbirinden özel tasarım tavlalar hediye edilecek. Turnuvaya katılmak için 19 Haziran Cuma günü akşamına kadar Danışma Bankosuna başvurmak yeterli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder