22 Haziran 2015 Pazartesi

Otel Zeytinada, Kalitesini Uluslararası Ödüllerle Belgelemeye Devam Ediyor

Otel Zeytinada’ya Kalite Ödülü
Bodrum’un en gözde butik otellerden biri olan Otel Zeytinada, kalitesini uluslararası ödüllerle belgelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Avrupa’daki çeşitli turizm yarışmalarından ödülle dönen Otel Zeytinada bu defa ödülünü A.B.D.’den aldı.

1986 yılından beri farklı alanlarda kalite kültürünü yayma misyonuyla çalışan BID (Business Initiative Directions) tarafından düzenlenen Kalite Zirvesi, bu yıl New York’ta gerçekleştirildi. Yapı, teknoloji, eğitim, turizm gibi farklı alanlardan 80 şirketin katıldığı zirvede Quality Award’a layık görülen Otel Zeytinada, Türk turizmi açısından da önemli bir başarı elde etmiş oldu. Kalite ve hizmet anlayışı, misafirlerine özenli yaklaşımı, çevreye, doğaya ve yaşadığı coğrafyanın kültürüne saygılı duruşu ile fark yaratan Otel Zeytinada, dünyanın farklı ülkelerinden ödül almak için başvuran rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Marriott Marquis Hotel’de gerçekleşen törende ödülünü BID başkanı Jose E. Prieto’ dan alan Mattur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Bayraktaroğlu ve Genel Müdür Alişir Şahin konuyla ilgili şunları söyledi. ‘Türkiye’nin ilk butik otellerinden biri olarak uluslararası platformda ödül almak bizi son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Özellikle dünyanın en itibarlı kurumlarından biri olan BID’in otelimizin üstün hizmet ve kalite anlayışına bağlılığı nedeniyle bizi ödüllendirmesi büyük bir ayrıcalık.’


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder