9 Haziran 2015 Salı

En Zengin İftar Sofraları The Marmara Otelleri’nde

The Marmara Otelleri, ödüllü şeflerin hazırladığı Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin iftar menüleriyle Ramazan ayı boyunca misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor.Türk mutfağına verdiği özel önemle tanınan The Marmara Taksim, bu yıl da Ramazan boyunca sunduğu iftar yemekleriyle fark yaratıyor.The Marmara Taksim bünyesinde yer alan Tuti Restaurant’ta Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan saraylara layık bir iftar büfesi kuruluyor. Özel tasarlanmış açık büfedeki zengin iftariyelik, zeytinyağlı çeşitleri, soğuk başlangıç yemekleri, Osmanlı şerbetleri ve pek çok tatlı seçeneği konuklara keyifli bir Ramazan yaşatıyor.


Kırmızı etten beyaz ete kadar uzanan ana yemek seçenekleri arasında Sultan Beğendi, Dut Pestili “Hayrabolu” Kuzu İncik, Piliç Kapama ve eşsiz tadıyla Soğanlı Levrek Şaşlık bulunuyor. Geleneksel Türk tatlılarının yanı sıra Fıstık Kıtırı ve Dağ Meyveleri ile servis edilen Kuru Meyveli “Nougat” Parfe ise damakları şenlendiriyor.Bu muhteşem lezzetler Osmanlı şerbeti, limitsiz demleme çay, kahve, meyve suları ve meşrubatlar ile KDV dahil 100 TL’ye sunuluyor.The Marmara Taksim’de konaklayan misafirlere özel hazırlanan sahur menüsünde ise birbirinden zengin kahvaltı çeşitleri ile iftariyeliklerin yanı sıra ferahlatıcı hoşaflar  bulunuyor.  Oda servisi olarak sunulan sahur menüsünün fiyatı KDV dahil 90TL’dir. 


The Marmara Antalya 7 farklı İftar Menüsüyle Ramazana Hazır
The Marmara Antalya bünyesinde yer alan Tuti Restaurant, Ramazan ayı boyunca misafirlerine, açık havada doyumsuz Akdeniz ve Toros Dağları manzarası eşliğinde, geleneksel ve dünya mutfağını harmanlayarak oluşturulan 7 çeşit zengin menü ile muhteşem bir Ramazan keyfi sunuyor.
Set Menü olarak hazırlanan Ramazan Menüsü, hurma ve zeytin gibi Ramazan klasiklerinden başlayıp Türk mutfağının zengin iftariyelikleri, Akdeniz ve Ege mutfağının vazgeçilmez tadı olan zeytinyağlılar, yöresel yemekler, saray mutfağına özel tatlar, et ve balık alternatifleri ve kebap çeşitleri gibi lezzetlerle devam ediyor. 

Bu muhteşem lezzetlerin hepsi; limitsiz demleme Türk çayı, kahve, bitki çayları, meyve suyu, meşrubat, ayran ve şerbet dahil seçilecek ana menüye göre 50 TL ila 81 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca 150 kişi ve üzerindeki iftar buluşmaları için yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.
İftar Buluşmalarının Adresi: The Marmara Pera ve The Marmara Şişli

Kolay ulaşımı ve konforlu odalarıyla İstanbul’u şehrin sıfır noktasında yaşamak isteyenlerin tercihi The Marmara Şişli ile tarih, sanat ve iş dünyasının merkezi olan Pera’da yer alan The Marmara Pera, Ramazan ayı boyunca her gün farklı iftar menüleri sunuyor. 


The Marmara Pera bünyesinde yer alan Cafe Marmara ve The Marmara Şişli’de yer alan Lobby Restaurant’ın iftar menüsü; zengin iftariyeliklerden çorba çeşitlerine, ara sıcaklardan salatalara, her gün farklılık gösterecek lezzetli ana yemeklerden sütlü ve şerbetli tatlılara kadar geniş seçeneklerden oluşuyor.Cafe Marmara ve Lobby Restaurant konuklarına, limitsiz demleme çay, kahve, meyve suyu ve meşrubat da ikram ediliyor.  İftar buluşmalarının adresi olan The Marmara Pera ve The Marmara Şişli’nin set menüsü KDV dahil 60 TL’den sunuluyor.

Esma Sultan’dan Muhteşem İftar Lezzetleri 
The Marmara Esma Sultan, Boğaz’a nazır yemyeşil bahçesi, denizden ulaşıma imkân tanıyan iskelesi, açık mekânda en az 200 kişilik oturma düzeni ile konuklarına Ramazan boyunca eşsiz bir iftar keyfi sunacak. Tüm yemekleri Executive Şef Tolga Özkaya yönetimindeki ödüllü şefler hazırlayacak. En az 200 kişilik iftar davetleri için hazırlanan leziz Ramazan set menüleri, kişi başı 150 TL + KDV’den sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder