21 Haziran 2015 Pazar

SU TERAPİSİNİN TASARIMLA KUSURSUZ BİRLEŞİMİ: CITY SPA, ENJOY, SANTORINI PRO

Uluslararası banyo ve seramik sektörünün öncü markalarını Türkiye’de temsil eden Fantasia Seramik, hidromasajlı küvetlere ismini veren İtalyan Jacuzzi firmasının spa teknolojisini ve sağlıklı yaşam dünyasındaki uzmanlığını müşterileriyle buluşturuyor. Üstün tasarım ve maksimum iç konfor sunan City Spa, Enjoy ve Santorini Pro, suyun rahatlatıcı etkisini ev ortamında, açık alanlarda ve spa merkezlerinde yaşamak isteyenler için tasarlandı.Seramik, armatür, banyo mobilyası ve aksesuarları sektöründe uzun yıllardır önemli bir rol oynayan Fantasia Seramik, İtalyan Jacuzzi firmasının üstün teknolojiyle üretilen hidromasajlı küvetleriyle spa keyfini iç mekanlara ve açık alanlara getiriyor. Tasarım, yüksek kalite malzeme ve ince işçiliğin kusursuz bir bütünlük oluşturduğu City Spa, Enjoy ve Santorini Pro, arınma ve sağlıklı yaşamla birlikte düşlerinizdeki spa keyfini gerçek kılıyor… 


Üstün tasarım ve yüksek teknolojisiyle bir sağlık vahası sunan Kaluderovic&Condini tasarımı City Spa, hidromasajlı küvetin yanı sıra iki şezlong ve ‘technogel’ başlıklarıyla ruhu ve vücudu rahatlatan bir deneyim sunuyor.  Kullanıcı dostu kontrol paneli, renkli LED sistemi ve opsiyonel ses sistemiyle spa keyfini farklı boyutlara taşıyan City Spa, ev konforunda profesyonel bir arınma ve sağlık köşesi sunuyor. Beyaz, sedef gümüş ve sedef okyanus renkleri ile tik ağacı renginde ahşap ve sentetik ahşap seçenekleri sunan City Spa, su masajının kusursuz rahatlığını teras, bahçe ve evlerinize getiriyor.


Enjoy ile 5 yıldızlı spa yolculuğunun keyfine varın…
Jacuzzi’nin oteller, sağlık merkezleri ve spa kulüpleri için tasarladığı Enjoy, tasarım ve işlevselliğin mükemmel bütünlüğünü sıra dışı su masajıyla buluşturuyor. Fiziksel olarak vücuttaki tüm kasları çalıştıracak şekilde 6 ayrı oturma konumu sunan Enjoy, mümkün olan en yüksek etkiyi vermek için tasarlandı. İlk aşamada dolaşımı aktive eden,kolları ve bacakları rahatlatan bir su masajıyla başlayan Enjoyspa yolculuğu, omuz ve sırt bölgesinde kan akışını teşvik eden ve eklemleri rahatlatan su masajıyla devam ediyor. Cildin fışkıran suyun dönen akışıyla rahatladığı ve maksimum gücün bütün vücudu sardığı aşamadan sonra yeniden yavaşlayan su masajının ardından kaslar gevşetilerek rahatlama sağlanıyor. Fiziksel ve ruhsal rahatlamanın bütün etkisini hissettirecek şekilde çok renkli bir ışık sistemiyle donatılan Enjoy, geniş ve ergonomik tasarımı sayesinde 5-6 kişinin rahatlıkla oturabileceği maksimum kapasiteye sahip. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanıma uygun tasarlanan hidromasajlı küvet, ankastre versiyonuyla da estetik bir görünüm sunuyor.


Modern çizgiler ve işlevsel su terapisinin Avrupa şıklığıyla bütünleştiği Santorini Pro ise Jacuzzi’nin spa yaşamına sunduğu bir diğer tasarım… Kullanıcı dostu LED panellerin açık ve basit bir şekilde tasarlandığı Santorini Pro, dokunmatik buton sistemiyle küvet içinde her durumun kontrol edilmesini sağlıyor. Winter Pro Kit, hassas enerji tasarrufuyla kış mevsiminde ya da soğuk havalarda da spa keyfi sunan Santorini Pro’da, CEC standartlarına (California Enerji Komisyonu) göre yapılan testler, suyu 39 °C ısıda tutmak için gerekli olan enerjinin önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor. Programlanabilen iki ayarla, sabit ısıda tutulabilen su sıcaklığı istenildiği takdirde ekonomik moda da alınabiliyor. Müziğin rahatlatıcı etkisinin ön plana çıkarıldığı Santorini Pro, MP3 çalar ve bluetooth teknolojisiyle ritmik bir su terapisi deneyimi yaşatıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder